מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום כנסנועה07/02/2009
שלום דוקטור , יש לציין כי אני נורא מודאגת אני בתולה ואף פעם לא קיימתי יחסי מין וגם לא אוראליים ולפני כמה זמן הייתי עם בחור והוא הוריד את החולצה סתם כזה ואז נישקתי אותו בבטן (רק באזור של הבטן) השאלה היא האם יש סיכוי להדבקה באיידס? ובשפתיים? האם אפשר להדבק מזה? או אם אולי היה לו דם בבטן בפה או משהו? למרות שלא נראה לי ושאלה אחרונה יכול להיות שהוא גמר בתחתונים ונגעתי שם באזור אז יש סיכוי להדבקקה באיידס? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרון
קובי07/02/2009שום דבר ממה שתיארת לא יכול לגרום להידבקות באייידס. היי רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון - אני לא ד"ר, אבל
קובי08/02/2009היות ולוקח זמן לפעמים עד לקבלת תשובה מהד"ר מצאתי לנכון לענות לך היי בטוחה שהתשובה שייתנו לך הד"רים תהא זהה. קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסס
נועה07/02/2009וואי תודה רבה דוקטור אני הכי מאושרת בעולם! רק שאלה אחת הרגשתי רטיבות באזור הפין אבל הוא היה עם גינס ואם נגעתי שם אז הזרע אולי עבר אליי? כי הוא לפני זה הוציא טיפה מהזין ממש רק תקצה של הקצה בתחתון אז שהזרע אולי נידבק איפשהו במכנס שלו או בבטן? ואז זה עבר לי מהיד לשפתים ומהשפתים בלעתי את זה? או שאין סיכוי אלא רק אם מוצצים? אבל אם בולעים את זה ככה? למרות שלא נראה לי מחכה לתשובתך תודה דוקטור יקר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
אירה08/02/2009בדרך כזו לא נדבקים- יש המון אתרים באינטרנט שכוללים מידע על דרכי הידבקות בנגיף כדי לקרוא ולהשתדל להימנע מהם בעתיד אבל בדרך שלך לא נדבקים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכננס
נועה08/02/2009אז רגע לא הבנתי איך נדבקים באיידס ממגע של זרע למשל אם בשירותים מישהו השפיך ואז השפתים שלי או יד נוגעות בטעות אני לא ידבק? אם מהשפתים זה נבלע לי לפה? או שרק אם מוצצים בירידה ואז ממש בליעה אפשר להידבק? כי אם יש שפיך אנשים סתם שמו בשירותים בברז או משו ואז זה עובר אלי ליד ומשם לפה אז אני יכולה לבלוע את זה זה לא מסוכן? או שהאידס לא עומד בזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון את צריכה קצת סדר בדברים
קובי08/02/2009רואים שאת קצת מבולבלת וקצת נסערת, ועושה מיקס וסלט מחוסר ידיעה. קצת עובדות בסיסיות שממש לא ממצות אבל הן העיקר: הוירוס עובר במגע בין נוזלי גוף (בדגש על בין!) כלומר יחסי מין לא מוגנים, שימוש במזרק בין כמה אנשים, מגע של פצע פתוח עם נוזל ובו הוירוס. הוירוס לא עמיד באוויר ולכן לאחר מס' דקות הוא פשוט נשמד. מה המסקנה? האחת, כל עוד אין מגע עם נוזל מהגוף שלך או עם הדם שלך, לא תיתכן הדבקה.. אחרת כולנו היינו נדבקים מהאוויר, מהכפתור "עצור" באוטובוס וממה לא. גם אם נגעת בנוזל זרע של נשא, כל עוד זה לא בא במגע עם דם או נוזלי גוף שלך (נגיד מהנרתיק) אין חשש..... אז איך נזהרים? עושים סקס בטוח עם קונדום, וכדי שלא יהיה צורך בקונדום מוודאים בבדיקת דם פשוטה ששני בני הזוג לא נשאים... זה הכל. בהצלחה ופה בשבילך, קובי (ולא, אני לא ד"ר) :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכננס
נועה08/02/2009חח תודה קובי =] ואם מהיד זה עבר לי לפה והיה לי דם או פצע?! אני ימותת =[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק כמו בסקס אוראלי ואולי
קובי08/02/2009אף פחות מכך, הסיכוי הוא 0.0000000 להיבדקות, בפרט כאשר לא מדובר בגמירה בתוך הפה אלא מגע מקרי אחרי כמה זמן לא נשמע סביר בכלל לדעתי תחזרי לשגרת חייך הרגילה.. הסירי חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס דחוף
חן פלס08/02/2009מזה כמו בסקס אוראלי? בחיי לא עשיתי שום סקס לא הבנתי למה אתה מתכוון ה' ישמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לסיכוי!!
קובי08/02/2009לא אמרתי שקיימת יחסי מין... הסיכוי דומה לזה שבסקס אוראלי ואולי אף פחות מכך באמת באמת שאין מה לדאוג. אם אני לא מספיק אז חכי לתשובה הרשמית של הד"רים...
נועה08/02/2009לא אבל בסקס אוראלי גם יש סיכוי ה' ישמור אני לא בלעתי שפיך!!! וגם אם היה לי על היד טיפה זה לא בדיוק היה כי זה היה מגינס רק הרגשתי שהגינס רטוב לאדעת אם היה משו ונראלי בכלל באוראלי בבולעים ממש המון שפיך וזה ישיר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנננס
נועה08/02/2009אני ימות אם זה אותו סיכוי למה עשדיין יש סיכוי שהוא ככה אחוז אחד אבל זה ממש לא כמו במין אוראלי כי אני לא מצצתי לא בלעתי ולא כלום לא נראלי פשוט הרגשתי רטוב בגינס אולי הרטיבות עברה לי ליד או משוו אבל ממש בקטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון, לפי דעתי
קובי09/02/2009ולפי מה שאת מתארת, אין שום סיכוי.... חשבתי שנגעת ממש בנוזל בכמויות (כמו בסקס אוראלי, לא אמרתי שעשית סקס אוראלי!!) נגעת במשהו רטוב ולשנייה, אין מצב. היי רגועה. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסס..
נועה10/02/2009לפי מה חשבת שזה היה שפיך בכמויות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)