מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא מביןאוהד08/02/2009
אני לא מבין כמה זמן לוקח עד שעונים פה. שאלתי כמה שאלות דחופות,ואני בלחץ ובמתח לפחות תענו תשובות תמציתיות בבקשה. אחזור בקצרה שוב על מה ששאלתי אנא מכם,תענו לי בבקשה ממכם! 1. האם הוא מועבר בנשיקה צרפתית כשהגבר נושך לי את השפתיים/והאם מועבר דרך איקי שזה נשיכה של הצוואר שלי,במידה כמובן והבנאדם נשא ? 2. בחור נשא,שהנגיף בגופו רדום,ולוקח קוקטייל, עדיין ניתן ואפשרלהידבק מבחור כזה? כן ? לא? אולי?יש סטטיסטיקה באחוזים?כי זאת שאלה שמאוד מעניינת ומסקרנת אותי. 3. האם נשא ממוצע סובל מעודף מיגרנות ? לגבי שאלה 3: עדיין לא נבדקתי לאיידס,אך ידוע לי שהייתי עם כמה נשאים רק שנתתי להם סקס אוראלי.שאלתי היא כבר שנה,ישלי מיגרנות,הן מופיעות בעיקר כשאני רעב ולא אוכל שעות, בעבר גם כשהייתי רעב ולא אוכל שעות לא היתה לי מיגרנה.זה כאבים בראש,בעיניים וברכות, ולפעמים גם קשה לי לראות אור.רופאה המליצה על צילום CT.אבל עדיין לא עשיתי. אני אחד שלא עושה בדיקות בדרך כלל כי אני בחור בריא תודה רבה,ובהערכה רבה ותבודהמראש אשמח לתשובות כלשהן בברכה, אוהד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
אירה08/02/2009אני מאמינה שזה לא העיסוק העיקרי של הרופאים בפורום! והם עושים את זה בזמן הפנוי שלהם. אם אתה כל כך לחוץ למה אתה לא עוזה בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהד
קובי08/02/2009הפורום הזה מנוהל בהתנדבות והדוקטורים עושים עבודת קודש כאן מטבע הדברים ועיסוקם לא תמיד הם זמינים לכן אם זה ממש דחוף לך אתה יכול לפנות לוועד למלחמה באיידס שם ישמחו להפנותך לייעוץ מקצועי קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)