מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה התייחסות דחוף. בבקשה בבקשהניר08/02/2009
שלום אני קיימתי יחסי מין לא מוגנים בדרום אמריקה עם 2 בחורות לתקופות ממושכות. עברו שנתיים וחצי מאז המקרה, כיום יש לי פטריות בפה כבר 4 חודשים ויש לציין שדקטרין אורל ג'יל לא עזר, סיימתי כבר 4 משחות והמצב רק החמיר. אני מקיא אחרי שאני אוגל סוג מסויים של אוכל ויש לי תחושת עייפות וצריבה בשתן. עשיתי בדיקה 3חודשים אחרי האירוע (לפני שנתיים וחצי) יצא שלילי, ולפי מה שהבנתי שאצל בני אדם מסויימים הנוגדנים מופיעים רק אחרי 6 חודשים. האמ אני צריך לעשות בדיקה נוספת ? אני צריך תשובה מאוד דחוף אני כבר 4 חודשים חיי כמו מת ולא מתפקד בעבודה ובדיכאון כל הזמן ומתעצבן על כל דבר קטן, אני גם פוחד לעשות בדיקה נוספת כי יש לי סימנים ממש מפחידים. נראה לי שאני צריך פסיכולוג. בבקשה תעזרו לי! ניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר
קובי08/02/2009כתבתי בעבר לאחרים, ואני כותב גם לך אין שום תחליף לבדיקה. ככל שלא תקדים לעשות את הבדיקה אז החרדות והמחשבות רק ילכו וישתלטו ויתגברו.... מה הטעם להמשיך לחיות כך? בוא נהיה רציונליים לרגע- אם שלילי - נהדר. למדת את הלקח להבא. תמיד קונדום. אם חלילה חיובי - אז המערכת הרפואית בארץ מעולה ויינתן לך טיפול הכי טוב שיש. ומה עכשיו? תתנזר ממין כל החיים? לא הגיוני. עשית בדיקה אחת ואין סיבה שלא תהיה אמינה. גש לבדיקה הנוספת בגישה שזה רק אשרור ווידוא של הקודמת שעשית וזהו. סיים עם הפרק הזה בחיים ותמשיך הלאה. עשית שטות כמו כולנו, אבל זה לא אומר שצריך להתייסר ממנה כל החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)