בדיקת איידס - בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת איידס - בדיקת דם
    אלמוני
    09/02/2009

אני וחברה שלי רוצים לקיים יחסי מין רציתי לדעת האם בבדיקת דם רגילה בקופ"ח בודקים האם הנבדק חולה איידס? שנינו עשינו בדיקות דם בעבר אך לא יודעים אם ניתן לדעת אם אנחנו נשאים דרך הבדיקה הזו. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת איידס - בדיקת דם

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אלמוני
    09/02/2009

במידה ואין אפשרות בבדיקת דם לגלות אם אנחנו נשאים, מה אפשר לעשות? אנחנו בני 17 ולא ממש מעוניינים לדבר על הנושא הזה עם ההורים.. ניתן לגשת לבדיקה הזו לבד בלי שהם ידעו? ואם לא, קונדום זה אמצעי הגנה מספק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לשניכם

קובי
    09/02/2009

ראשית, כל הכבוד על המודעות של שניכם לנושא.
    נשאות ניתנת לגילוי בבדיקת דם, אך יש לבקש מהרופא בקופ"ח להפנות לבדיקה המסוימת לגילוי הנשאות כי לא ניתן בבדיקות הדם הרגילות לגלות נשאות.
    אני חושב שלא צריך אישור של ההורים לביצוע הבדיקה בקופ"ח על אף שאתם קטינים (מתחת לגיל 18).
    ניתן לבצע בדיקות אנונימיות בוועד למלחמה באיידס. מה הכוונה באנונימיות? שזה לא נרשם במאגר מידע כלשהו של קופ"ח, אך יהיה צורך בהתייצבות של כל אחד מכם עם תעודה מזהה לביצוע הבדיקה וכן לקבלת התשובה.

חשוב לציין שבדיקת הדם מבררת את מצבכם כחודשיים אחורנית, כך שאם קיימתם יחסי מין לא מוגנים במהלך החודשיים האחרונים יש להמתין עד שיחלפו חודשיים בדיוק מיום המגע הלא מוגן.

ועד לביצוע הבדיקה, ובכלל ביחסי מין בעתיד עם פרטנרים לא קבועים, יש להקפיד על קונדום.
    וכמובן, שזה לא פותר אתכם מקבלת הדרכה והסברה על מניעת הריון!!
    בהצלחה ותהנו,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו