קובי ,למה אתה עונה במקום הרופא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קובי ,למה אתה עונה במקום הרופא?
    לא משנה
    10/02/2009

היי לא משנה כמה זמן לוקח לרופא לענות זה לא נכון שאתה תענה לשאלות . אך ורק הרופא אמור לענות לשאלות. שמת לב שהרופא לא נכנס לפה אולי בגללך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין שום קשר בין הדברים

קובי
    10/02/2009

הרופאים ענו ועונים גם על שאלות שאני עניתי עליהן. הרופאים מעצם עיסוקים ולאור העובדה שמדובר בהתנדבות, לא תמיד פנויים וזמינים ואני דווקא כן חושב שיש משהו מרגיע בזה שמישהו עונה לך. אני תמיד הבהרתי וכתבתי שאני לא רופא, ומי שרוצה מוזמן ואף רצוי שיחכה לתשובה רשמית. בסה"כ הפורום נועד לתת הכוונה ולא תשובות רשמיות, וזה אף כתוב בחוקי הפורום. בלי שום קשר להודעה שלך, במילא התכוונתי להתנתק מהפורום היות ולטעמי אני ניסיתי לעשות את שלי בתרומה הקטנה שלי לעורר את המודעות ומצד שני לנסות לעזור למי שעובר את מה שאני עברתי. שתהיה לכולנו רק בריאות. זה הכי חשוב. קובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתה רוצה מקובי?

רמי
    10/02/2009

תגיד תודה שיש מי שעונה ומשתף את הגולשים בידע שלו.מה אתה חושב שאם תקבל תשובה מרופא תהיה בריא? והכל יהיה בסדר? לא צריך רופא ולא כלום כדי לדעת הכל על המחלה צריך רק לחפש!!! יש חשש ??ניגשים ומבצעים בדיקה.אין דרכי קיצור ולא ניתן להחזיר את הגלגל לאחור. קובי חזק ואמץ המשך בעבודה הטובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא התכוונתי לפגוע באף אחד

לא משנה
    11/02/2009

היי לא התכוונתי לפגוע באף אחד,כולם חוששים כולם פוחדים וכולם רוצים תשובות מהרופא גם אני מאמין שכולם מחפשים באנטרנט מידע כמוני .אבל תשובת רופא יותר מרגיעה מאשר תשובה שרק משהו כמו כולנו מחפש תשובות באתרי האנטרנט. ואני חושב שיש הרבה שחושבים כמוני. אז שיהיה לכם יום טוב.הרבה בריאות ושאלוקים ישמור על כולנו.אמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי

אירה
    11/02/2009

כל הכבוד על מה שאתה עושה ולמי שיש בעיה שייצא מהפורום! אנחנו כאן כולנו בני אדם. אני וגם קובי עברנו את אותו הסיוט שעוברים עכשיו עשרות משתתפי הפורום! ואם קובי רוצה להתחלק בניסיון שלו ולהרגיע- אז אומרים תודה! ואם אתה רוצה תשובה מיידית של הרופא - תיגש לקופת חולים! קובי יישר כח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבל התנצלות קובי

לא משנה
    11/02/2009

היי קובי רק עכשו קראתי את תנאי השימוש. חשבתי שהרופא רק אמור לענות. יום טוב והמון בריאות לך ולכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו