סיכון להידבקות באיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכון להידבקות באיידס
    איציק
    15/02/2009

אני בחור בן 25. קיימתי מגע מיני עם פרטנר שהכרתי למטרה ספציפית זו. למרות שידעתי שאין בידי קונדום, בלהט הרגע מצאתי את עצמי נאבק עם הפרטנר שחדר אליי . החדירה הייתה קצרה מאוד וזאת משום שנאבקתי בו לצאת. הסיטואציה הזו קרתה פעם נוספת, גם כן לזמן קצר (שוב בשל היאבקות איתו) ורחוקה ממועד הגמירה שכלל לא התרחשה בקרבת איזור פי הטבעת. חושש מאוד, במיוחד משום שמקרים כאלה רחוקים ממני ולא קרו בעבר. שאלתי היא: עד כמה מין אנאלי, כשהחדירה קרתה פעמיים, קצרה מאוד, ללא גמירה בפי הטבעת, ממקמת אותי בסיכויי הידבקות גבוהים? האם מצב זה מצדיק לקיחת התרופה הניתנת בבתי חולים עד 72 ממגע מיני לא בטוח? מה עליי לעשות מלבד לחכות 3 חודשים ולהיבדק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכון להידבקות באיידס

הוספת תגובה

• היי

קובי
    18/02/2009

טוב, 72 שעות כבר חלפו... בכל מקרה, לא יודע מה הרופאים יכתבו לך כתשובה, אבל אני הייתי מחכה ועושה את הבדיקה. כל עוד היתה חדירה (ללא קשר לגמירה) קיים סיכוי.. אמנם מאד נמוך, אבל קיים. אז אין פיתרון אחר להסרת החשש, לחכות עם כל הבאסה שנלווית לזה (מדבר מניסיון) ולעשות את הבדיקה.. פה בשבילך, קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סכנת הדבקה במין אנאלי

ד``ר מרגלית לורבר
    11/03/2009

לפי התיאור שלך לא ניתן לשלול סכנת הדבקה.
    לך תבדק ואל תמצא את עצמך ללא קונדום, שהרי הסכנה שבהדבקה מיחסים אנאליים גדולה בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו