מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידבקות ממחט ושרידות-היסטרית מאדדורה19/02/2009
שלום. זה מקרה קצת לחוץ ומוזר , אבל איני נרגעת. לפני כיום דרכתי על הדשא בבית חולים וראיתי לידי מזרק, לא דרכתי על המזרק ולא ראיתי שהיתה מחוברת אליו מחט, אבל נלחצתי שאולי המחט יצאה מגוף המזרק ולא ראיתי. הנעל שהייתי איתה היתה קרועה למטה והסולייה ממש כמעט קרועה( לא במצב שכף הרגל באה במגע ישיר עם הריצפה אבל קרועה ודקה) חששתי שבקלות נדקרתי מהמחט שיצאה מהמזרק,אמנם לא ראיתי מחט וגם לא הרגשתי סימן דקירה אבל חששתי שאולי בגלל שזה היה דשא לא ראיתי היטב אםהיתה מחט, אני חוזרת שלא הרגשתי דקירה, אך אולי בגלל שעור כפות הרגליים אצלי הוא קשה יותר לא הרגשתי דקירה. שבכל זאת קרתה..? בהמשך לכך:, אחרי יום וקצת מאירוע זה ( כ 30 שעות) מאירוע זה, בדקתי על עצמי בבית האם יש סיכוי שלא ארגיש סימן דקירה ובחנתי את זה ע"י כך שהכנסתי ממש לאותה נעל סיכת בטחון ( מהסוליה לתוך הרגל) ודרכתי על מנת לוודא אם אני מרגישה דקירה, ואז אכן נדקרתי מסיכת הבטחון, אבל אז נלחצתי שאולי הדקירה הזו העבירה את הנגיף , שכן אולי היה דם שדרכתי עליו בדשא או בכלל במהלך אותו יום ( או דם מהמחט או סתם דם שהיה ) ואז זה נגע בסיכת הביטחון שממנה נדקרתי בנסיון שערכתי בבית והעביר לי את הנגיף כך את הניסוי הזה ערכתי כיום אחרי המקרה אני יודעת שהנגיף לא ישרוד כיום שלם מחוץ לגוף, אבל אולי בגלל שקפלי הנעל סגורים וחנוקים, וגם ירד גשם, מה שמשנה את הטמפרטורה והלחות , ואז אולי הנגיף ( אם היה בין קפלי הסולייה הסגורים ) בכל זאת שרד או בכלל שבאיזה שהוא שלב סתם דרכתי על דם נגוע ואז שוב הנעל הזו דרכה באותו מקום ממש כמה דקות לפני הנסיון שלי ( אפילו בבית) וכך הנגיף נשאר ונשאר והועבר לגופי אני מודעת לכך שאני מאוד היסטרית והשאלות נראות משונות,אך בכל זאת אשמח להתייחסות מהירה כי אני בלחץ. מעבר לכך אני יודעת שיש אנשים שמוגדרים עם חרדת איידס, ולצערי נראה לי כי אני אכן חרדה בצורה מוגזמת, ואיני מצליחה להירגע, חרף הבנתי הראציונלית שאני היסטרית . היכן ועם מי ניתן לטפל בחרדת איידס ? תודה רבה דורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידספוביה
אירה19/02/2009את היסטרית ללא כל סיבה מוצדקת! את לא נדקרת מהמחט- אלא סתם פנטזיות! וגם אם היית נדקרת מי אמר שהמחט היה בשימוש על"י מישהו נשא! את אפילו לא ראית את המחט ולא הרגשת את הדקירה! אז על מה אנחנו מדברים פה? באמת יש אנשים שסובלים מאיידספוביה ואפשר לצאת מזה רק באמצעות בדיקת אליזה שלילית! אם את כל כך היסטרית- תעשי בדיקה ( אפילו בדיקת קומבו אם לא עבר מספיק זמן) ותשכחי מזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא' - הגדרת את זה מעולה :-)
קובי22/02/2009מזמן לא קראתי הודעות שלך פה בפורום :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי
אירה23/02/2009צריך לארגן פגישה של משתתפי הפורום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
קובי23/02/2009נראה לי שהיחידים שיבואו הם את ואני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)