מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רועד מפחד!ליאור24/02/2009
לפני כשלושה שבועות ביליתי עם נערת ליווי בפעם הראשונה והאחרונה בחיי. לפני שחדרתי אלייה היא ישבה עלי והיה חיכוך בין איברי המין ללא קונדום, לאחר מכן איבר מיני כמעט וחדר לתוכה(חדירה חלקית ביותר למשך שנייה או שתיים). בשלב זה הפסקתי אותה וביקשתי ממנה לשים קונדום. אתמול נבדקתי בבדיקה מהירה שיצאה שלילית, ידועה לי שאמינות הבדיקה נמוכה מאחר ולא עברו חודשיים ואני מתכוון להבדק שוב בעוד חודש וחצי. אני פשוט רועד מפחד, לא מתפקד לא אוכל לא מסוגל לחשוב על משהו אחר... כל הסובבים אותי מרגישים שמשהו לא בסדר. שאלתי היא - מה הסיכויים להדבק ממקרה כמו שתיארתי? בבקשה מי שמבין שיענה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאור
קובי24/02/2009ראשית רק שתדע, אני לא רופא. מה אני כן? אני בחור שעשה שטות בעבר ולמד את הלקח לעתיד. קודם כל, שתדע שבדיקת הקומבו די אמינה, קרוב ל 80 עד 95 % ברוב המקרים. אבל בכל זאת עליך לעשות בדיקת דם לאיתור נשאות לאחר חודשיים מהסקס, כדי לאשרר את התשובה של הקומבו. לפי מה שכתבת, הסיכוי להידבקות מאד מאד נמוך, כי זה לא היה חדירה מלאה וגם למס' שניות.... אבל, ואני תמיד אומר זאת, הסיכוי קיים, לכן פעלת נכון כשניגשת להיבדק בקומבו. אתה יכול להיות רגוע, אבל לא לשכוח להיבדק שוב. החרדה סתם תשבית את שגרת חייך וחבל. צא מנקודת הנחה שהמחשבות הרעות הסתיימו וכעת עלייך רק ללמוד את הלקח ולהיזהר בעתיד. תמיד שמים קונדום. נקודה. פה בשבילך, קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי. אבל...
ליאור24/02/2009לא נבדקתי בקומבו אלא בבדיקה מהירה רגילה. אני לא מסוגל לחכות אפילו יום לתוצאה שהיא לא וודאית. אני יחכה עד תום 8 שבועות, בינתיים אני פוחד מאוד! תודה על התמיכה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחד מובן אבל,
קובי24/02/2009אין סיבה לעצור כרגע את החיים... צריך "לבלוע את הצפרדע" ולהבין ולהפנים שהסיכוי קטן מאד. קיים אבל קטן. תנסה לחזור לשגרה ולהיבדק בזמן. קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסיף דבר קטן
אירה24/02/2009קודם כל אני רוצה להבין: נערת לווי ששכבת איתה נשאית? כי אם אתה בכלל לא יודע אם היא חולה או לא אז למה אתה כל כך בטוח שנדבקת? אם כל הכבוד אנחנו במדינת ישראל ולא בתאילנד או משהו כזה! אצלנו אחוז התחלואה לא כזה גבוה! בדיקה שעשית לא תיתן לך תשובה ודאית כי עשית אותה בתקופת החלון. או שתעשה בדיקת קומבו או שתחזור על הבדיקה בעוד כחודש וחצי! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)