מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידס פוביה? או חשש אמיתי?תענו דחוףדודו08/03/2009
לפני כחצי שנה שכבתי עם נערת ליווי ונקרע הקונדום, עברתי חצי שנה מאוד קשה.. עם זה מתבטא בכל לילה מול המחשב ולהיות במיליון אתרים ותסמינים למינהם והנה ויש לי פריחה ויש לי פצעים על הלשון והנה כואבת לי הבטן ..לאחר חצי שנה אזרתי אומץ ..אומץ גדול מאוד אני מציין וניגשתי לבדיקה , הבדיקה יצאה שלילית ומאז נרגעתי .. נשבעתי שלא אקיים יחסי מין עם נערות ליווי למשך כל חיי ..אבל כעת כל מגע עם כל בן אדם או חפץ גורם לי לחששות כבדים ומחשבות ארוכות וכואבות שאם ואם ואם ואם ועוד פעם אם !! וספקולציות שגרמו לי לחשוב ולחשוב יותר מדי בבקשה תעזרו לי יש כמה דברים שאני רוצה להבהיר לעצמי האם מלחיצת יד שלי ליד הציפורן יש קילוף של העור אח ללא דם פשוט קילוף..ולמישהו עם יובש ויבלת על היד והוא לא דימם לחץ לי את היד האם ממקרה כזה אני יכול להידבק? והאם ניתן להידבק מלחיצת יד?? כיום אני נמנע מללחוץ ידיים לאנשים והאם מחפצים ניתן להידבק באיידס? בבקשה תענו לי מהר מכוון שכל יום אני מוצא חשש להדבקה וכך לא ניתן לחיות..!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
אירה08/03/2009אני לא רופא- זה קודם כל! מלחיצת יד אפשר להידבק רק בתנאי שכל היד שלך חתוכה וזורם ממנה דם ומישהו נשא שהיד שלו גם מבממת לוחץ לך את היד- ככה דרך הנוזלים הוא יכול להעביר לך את המחלה! תסכים איתי שהסיכוי הוא אפסי! מכילוף חיד הציפורן אי אפשר להידבק!!! א איפשר גם להידבק מחפצים מכיוון שוירוס של איידס לא יכול לשרוד על החפץ באויר פתוח! הוא שורד רק בגוף האדם! אל תימנע מלחיצת ידיים- אתה סתם פוגע באנשים ללא כל סיבה! שיהיה בהצלחה ותזרוק את המחשבות מהראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עוד שאלה קטנה ודיי
דודו10/03/2009דבר ראשון אני מודה לך מאוד..אל התשובות שלך מרגיעות אותי מאוד עכשיו עוד שאלה אליך.... מוכרת בחנות כלשהי שמה לי כרית חשמלית שהיא כרית להדגמה וכמובן ששמים אותה לעוד לקוחות... האם מדבר כזה אפשר להידבק? אין לי שום פצע מדמם בצוואר ולא בפנים....אלא רק פצעון קטן שלא מדמם.. נ.ב יום חמישי אני ניפגש עם פסיכולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה קטנה
דודו10/03/2009כרית שמתלבשת על הצוואר ועושה מסג ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
אירה11/03/2009איפשר גם להידבק מחפצים מכיוון שוירוס של איידס לא יכול לשרוד על החפץ באויר פתוח! כבר דיברנו על זזה בשאלה הראשונה שלך! פסיכולוג זה דבר טוב. אבל הוא לא יעזור לך אם אתה בעצמך לא תנסה לעזור לך! אני בעבר ניפגשתי עם פסיכולוג ואחר 2 פגישות הבנתי שאני יכולה לעזור לעצמי! בכל אופן המון בהצלחה ותעדכן אותנו כאן בפורום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדודו
ליאור09/03/2009דודו גם לי יש את אותה הבעיה . אני גם הייתי עם מישהי בלי קונדום עברו חודשיים ועשיתי בדיקה לאיידס הכול היה בסדר , נרגעתי . פתאום התחלתי לפחד מכל חתך קטן מכל בן אדם שאני יודע שהוא שכב עם נערת לווי מכול בן אדם זר. אני נרתע מלהתקרב לאנשים שאני לא מכיר, ואפילו מחברים שהיו עם כמה בנות . ואני מתחיל להאכיל את עצמי סרטים שלכל בן אדם שנגע בי אני מוצא לו באיזו שהיא דרך שיש לו איידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה שלילית אין סיבה לחרדה
ד``ר מרגלית לורבר11/03/2009מאחר והבדיקה יצאה שלילית - ברור לך שלא נדבקת בנגיף.
רצוי שתרגע ואם התסמינים נמשכים - תפנה לרופא המשפחה לקבלת עזרה רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)