יחסי מין עם קונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין עם קונדום
    מודאגת
    13/03/2009

קיימתי יחסי מין עם קונדום עם מישהו, כלומר החדירה עצמה היתה מוגנת. בהמשך האקט עצמו הבחור הוריד את הקונדום והחליט לגמור לי על החזה (סליחה מראש על הבוטות אני פשוט נורא לחוצה) , ברגע שהוא גמר, הזרע שלו כיסה את כל איזור החזה , הבטן וגלש לאיזור איבר מיני. השאלה שלי היא האם קיים סיכוי להדבק באופן הזה. הזרע שלו נשפך על איבר מיני אבל אין לי מושג אם משהו מהנוזל נכנס או חדר. יש לי סיבה לחשוש ? יש לציין שיש לי חרדת איידס וזו לא פעם ראשונה שאני נקלעת לחדרות מהסוג הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין עם קונדום

הוספת תגובה

• חרדת איידס

ד``ר מרגלית לורבר
    14/03/2009

זה נראה כחרדה בלבד ואין זו דרך להדבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

מודאגת
    14/03/2009

ראשית אני מודה על התשובה המהירה, במידה וננטרל את העובדה שאני סובלת מחרדות חוזרות ונשנות בהקשר זה, קיים סיכוי של הדבקות באופן שתארתי? אני בכל מקרה מתכוונת לעשות בדיקת קומבו על מנת להרגע, מתנצלת מראש על הרושם ה"מנדנד" בשאלתי, אני פשוט לא יודעת איך להעביר את השבועיים הללו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו