כמה שאלות לגביי סיכוי הדבקה, דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לגביי סיכוי הדבקה, דחוף
    מישהו
    18/03/2009

שלום, שכבתי עם מישהי שבדיוק קיבלה תשובה מבדיקת דם שהיא לא נשאית איידס. על פי הבנתי זה אומר שמלפני חודשיים היא לא נשאית. עכשיו נגיד שבמהלך התקופה הזו (תקופת החלון) היא נדבקה במחלה, האם אני יכול להידבק ממנה? או שזה לא אפשרי בגלל שהנגיף עדיין לא התפשט בגוף (זוהי סתם הערכה שלי..) דבר נוסף.. מה הסיכוי בערך להידבק בכל פעם שיש מגע מיני רגיל ללא קונדום? 50%? 10% ? הייתי שמח לדעת סדר גודל.. מחכה לתשובה!! תודה רבה רבה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא קיבלתי תגובה :(

מישהו
    20/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ואחרונה!

רעות
    20/03/2009

אם בחור גומר לי בפתח הנרתיק ואני בתולה ונניח שהבחור חולה איידס. יכול להיות שדרך החרככים של קרום הבתולין יכול להיכנס הזרע ואני עלולה להידבק באיידס? תודה!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד אפשר להדבק בתקופת החלון

ד``ר מרגלית לורבר
    22/03/2009

במידה והיא נדבקה מאז הבדיקה האחרונה - היא בהחלט יכולה להדביק.

מגע ללא קונדום בין גבר לאשה - הסיכוי להדבק במגע יחיד הוא 0.03%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו