מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות לגביי סיכוי הדבקה, דחוףמישהו18/03/2009
שלום, שכבתי עם מישהי שבדיוק קיבלה תשובה מבדיקת דם שהיא לא נשאית איידס. על פי הבנתי זה אומר שמלפני חודשיים היא לא נשאית. עכשיו נגיד שבמהלך התקופה הזו (תקופת החלון) היא נדבקה במחלה, האם אני יכול להידבק ממנה? או שזה לא אפשרי בגלל שהנגיף עדיין לא התפשט בגוף (זוהי סתם הערכה שלי..) דבר נוסף.. מה הסיכוי בערך להידבק בכל פעם שיש מגע מיני רגיל ללא קונדום? 50%? 10% ? הייתי שמח לדעת סדר גודל.. מחכה לתשובה!! תודה רבה רבה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא קיבלתי תגובה :(
מישהו20/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ואחרונה!
רעות20/03/2009אם בחור גומר לי בפתח הנרתיק ואני בתולה ונניח שהבחור חולה איידס. יכול להיות שדרך החרככים של קרום הבתולין יכול להיכנס הזרע ואני עלולה להידבק באיידס? תודה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד אפשר להדבק בתקופת החלון
ד``ר מרגלית לורבר22/03/2009במידה והיא נדבקה מאז הבדיקה האחרונה - היא בהחלט יכולה להדביק.
מגע ללא קונדום בין גבר לאשה - הסיכוי להדבק במגע יחיד הוא 0.03%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)