מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהאלמונית25/03/2009
שלום ד"ר
לפני 5 או 6 שנים בערך אני לא זוכרת את הזמן המשוער אבל מדובר בעיניין של שנים שכבתי
עם בחור בלי אמצעי מניעה ואני לא יודעת אם הוא נשא או לא.
בשנת 2008 נכנסתי להריון ופתאום נזכרתי בכל הסיפור הזה ונכנסתי לסרטים אז הלכתי להיבדק
בבית חולים העמק בעפולה הייתי החודש שמיני להריון ותוצאת הבדיקה יצאה שלילית
אני ובעלי פרודים כרגע וכל זה קרה לפני שהכרתי אותו ולא סיפרתי לו על כך
וב-25/2/09 ביצעתי אותה שוב במרפאת הפרסים כי הכרתי מישהו וביצע מין אורלי הכוונה ליקק לי
את איבר המין והחשש היה ב-20/12/08
השאלה שלי האם הבדיקה אמינה בשני המקרים שכתבתי לך ?האם הריון משפיעה על תוצאת הבדיקה? האם מחזור משפיע על תוצאת הבדיקה?איך הבדיקה בודקת בעצם אם נבדקתי היא מתייחסת לכל התקופה שיש חשש גם אם עבר כל כך הרבה זמן וגן אם חודשיים?
אנא ד"ר תעני לי בבקשה אני חוששת למרות שהבדיקה יצאה שלילית תתייחסי לכל מה ששאלתי
בהקדם תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקות שביצעת אמינות
ד``ר מרגלית לורבר27/03/2009הבדיקות בשני המקומות אמינות ביותר
הריון ומחזור לא משפיעים על תוצאות הבדיקה
הבדיקות אמינות לגבי התקופה שקדמה לחודשיים לפני הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)