טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אם בת אוננה לי במועדון (ואני גמרתי) האם יש סיכוי להידבק באיידס. כמו כן קיים מצב שבו נגעתי בתחתניה (לא בנרתיק) והרגשתי את הרטיבות ואז באיברי. כמו כן הבנתי שאפשר להידבק אם היו לה חתכים ביד, רציתי לברר אם "חתחים" זה חייב להיות חתך רציני שיורד ממנו דם כידי שתווצר הדבקות או שגם אם זהו חתך קטן ובוקושי ניראה לעין וכמובן ללא דם יכולה להווצר הדבקות. אשמח לתשובה מפורטת ככל שניתן. בתודה מראש.
חשוב לציין אני היתי ללא קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין סוף לדמיון !!! אלפי סיטואציות הזויות שלא מהוות סיכון להדבקה באיידס. ממליצה לקרוא שוב באתר הועד למלחמה באיידס על דרכי ההדבקה לפני ששואלים שאלות שאין בינן לבין סיכויי הדבקה כל קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד