טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אולי זה לא נשמה רציני , אך אני כרגע במצב לחץ ומאוד רציני האלץ להשתמש טיפה בשפה בוטה אך אין לי ברירה .
הלכתי לנותנת שרותי מין והיא ירדה לי בלי קונדום , ואז שמה אחר כך שמן גוף על הפין שלי והמשיכה לשפשף .
האם במהלך מיני שכזה הרוק של הפה שלה , באם הוא נגוע במחלת האייס חס וחלילה יכול לעבור בתור נוזל לנוזל של שמן הגוף , ומיזה שמן הגוף ייספג לעורי ויעביר את המחלה ? האם הסיכויים שנדבקתי לרעתי ?
אני מאוד בלחץ הלכתי למישהיא שנותנת שירותי מין, אני לא מתכוון לעשות את זה שוב , לא חשבתי , עשיתי טעות ועכשיו אני מתחרט עד מוות,
עוד נתון הוא שלא שכבנו כלל
זקוק לתשובה תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד