מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובות לבדיקת HIVדנית16/04/2009
בטח זו שאלה ששואלים אותך 10000 פעמים אבל אני אשאל בכל זאת
עשיתי בדיקת HIV בקופ"ח כלית ב1.4
תוך כ מה זמן בערך תהיינה התשובות?
האם רואים אותן באינטרנט בחשבון האישי שלי ?(חלק אמרו לי שכן וחלק אמרו לי שלא)
ושאלה נוספת ,
במדיה ותשובה הינה חיובית (לא שאני חושבת שהיא כן) האם הרופא מודיע לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה בקופ"ח
ד``ר מרגלית לורבר18/04/2009הזמן שעובר עד קבלת תשובה תלוי בדואר, דרכו שולחים לרופא המשפחה את התשובה השלילית.
במידה והתשובה חיובית - המעבדה מתקשרת אל הרופא טלפונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ובן זוגי לשעבר עשינו בדיקה
N.M06/06/2009בעקבות מקרה שקרה לפני מספר חודשים החלטנו להיבדק, נאמר לנו שתוצאות הן תוך שלושה שבועות, אך הרופא לא התקשר אלינו, אנחנו יכולים להניח מכאן שהתשובה היא שלילית?
האם הרופא מחוייב לדווח במקרה של תשובה חיובית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנו לרופא לקבלת תשובות
ד``ר מרגלית לורבר08/06/2009הרופא אמור להודיע לכם על תשובה חיובית אך לא רצוי לסמוך על כך - גשו לקבל תשובה בכתב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)