מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהאורנה16/04/2009
שלום רב,
פעם אמרו לי שלאחר שבועיים שלושה מרגע שנדבקים באיידס מתפתחת מחלת שפעת או צינון ואחר כך ניתן להיות נשא שנים ולא לדעת. הבעיה אצלי שאני מאוד חרדה מכל הנושא של הדבקות באיידס למרות שבזמן האחרון התחלתי לטפל בהפרעת החרדה הזו באופן מקצועי. בכל אופן בכל פעם שאני מעט מצטננת אני נכנסת לחרדות שאולי זה סימן להדבקות. אשמח אם תוכלי להבהיר לי אחת ולתמיד את הנושא, כלומר האם במידה ומופעים סימפטומים לאחר הדבקות הכוונה למחלת שפעת קשה ורצינית( כזו שדורשת טיפול לדוגמא הפנייה לרופא או ביה"ח) או שגם צינון רגיל יכול להעיד על הדבקות?
תודה מולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "שפעת" וHIV
ד``ר מרגלית לורבר18/04/2009על מנת להסיר כל חרדה - ממליצה שתביני שרק אם תקיימי יחסי מין לא מוגנים (ללא קונדום) תוכלי להדבק.
אם תקפידי על כך - לא תהיה לך סיבה לחרדות.
רוב מקרי ההדבקה לא מלווים בכל סימני שפעת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורנה19/04/2009שלום רב,
קודם כל תודה על התשובה. אני יודעת שרוב מיקרי ההדבקות קורים כתוצאה ממין לא מוגן ולכן אני מאוד שומרת על עצמי בעניין הזה. הבעיה היא שאני מאוד מפחדת מדם שגם הוא נוזל מדבק וזה עיקר החרדות שלי. אם אנשים נפצעים לידי, או פחד שמא נגעתי בדם, או נדקרתי מכל מיני חפצים ( לדוגמא חרדה נוראית מהדקרות מזרקים שזרוקים וכו...). אשמח בכל מיקרה אם תוכלי להסביר לי בצורה מפורטת יותר לגביי עניין הצינון/ שפעת שעשויים להופיע לאחר הדבקות, האם מדובר בסימפטומים חריפים יותר או בצינון רגיל? נמאס לי שכל פעם שאני מצוננת אני חרדה...
תודה מראש
מולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)