איידס אצל ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איידס אצל ילדים
    אני.
    19/04/2009

תינוק שנולד בריא , האם אינה נשאית אך לאחר לידה נדבק במגע של דם נגוע או חלב אם , לאחר כמה זמן יש לבצע בדיקה כאשר מדובר בתינוק , ואיזה סוג של בדיקה ? הרגילה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איידס אצל ילדים

הוספת תגובה

• המשך

אני.
    19/04/2009

כמובן שאיני יודעת אם החלב אם נגוע .בני ינק מבקבוק לא שלו לאחר שאיבת חלב בתינוקייה , בבקשה בוא נצא מתוך נק' הנחה שיש אופציה להדבק. מה הלאה? אני לא לחוצה יודעת שסיכויים נמוכים אך בהחלט רוצה להיות רגועה .לבקש מהאישה שתעשה בדיקה לא מתקבל על הדעת . אנא עזרתך ...
    האם בדיקה בקופ"ח אפשרית או שצריך מקום מיוחד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה בתינוק

ד``ר מרגלית לורבר
    19/04/2009

תינוק שנדבק בדרכים שהזכרת - יש לבדוק ע"י ELISA בדיוק כמו במקרה של מבוגר - חודשיים לפחות לאחר ההדבקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקום לבדיקה

אני.
    20/04/2009

OK תודה רבה לך , אני מבינה שאין צורך בבדיקה המסובכת PCR.
    רק שאלה, אם אני מתביישת לעשות זאת בקופת חולים -אוכל לקחת תינוק לבי"ח ? איזה בי"ח מטפל בילדים? כל בי"ח?
    אני מודה לך
    תודה הרבה רבה
    אומנם מצדך נראה כאילו רק ענית לי אך אין לך מושג כמה הרגעת אותי בכך שנודע לי שיש אופציה לבדוק ילדים גם כן באותה תקופת חלון . הייתי בטוחה שאצטרך להמתין המון זמן.

תודה תודה....
    אעדכן בהמשך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה אנונימית בועד למלחמה באיידס

ד``ר מרגלית לורבר
    21/04/2009

אם את מתביישת - תוכלי להגיע לועד למלחמה באיידס או בכל בית חולים שיש בו מעבדה מתאימה, תלוי במקום המגורים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו