חרדתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדתית
    אורנה
    26/04/2009

שלום רב,
    לפני ארבע שנים הלכתי להסתפר במספרה. תוך כדי התספורת הספר נחתך מהמספריים, ואחד העובדים הביא לו פלסטר. בסוף התספורת קמתי והסתכלתי במראה וראיתי שיש לי כתם של דם על המצח( חשוב לציין שלא היה לי פצע פתוח באותו מקום). בהתחלה נורא נלחצתי ואז הרגעתי את עצמי שלא היה פצע פתוח וכו'.
    אחרי שבועיים חליתי בדלקת גרון עם תפליטים מוגלתיים ומשטח הגרון הראה שלא היה חיידק והרופא אמר שזה כנראה ויראלי. בנוסף באותו זמן בדיוק חלה גם בן זוגי בדלקת גרון דומה, אם כי חריפה יותר ( היה לו חום והוא הרגיש ממש רע) וגם לו לא מצאו חיידק.
    1. רציתי לדעת מה הסיכויי להידבק כך מאיידס, האם יכול להיות שבאיזושהי צורה דם של הספר חדר לי לעין, והאם הגיוני שהסמפטומים שהופיעו( דלקת גרון עם תפליטים לבנים ללא הימצאות חיידק) מורים על הדבקות באיידס ושאולי הדבקתי את בן זוגי בעקבות אותה תקרית?

2. מה הסימנים של מחלת הנשיקה וכיצד מבחינים בינה לבין דלקת גרון ויראלית עם מוגלה בגרון?
    אודה על תשובה,
    בברכה מיצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדתית

הוספת תגובה

• לא סביר בעליל

ד``ר מרגלית לורבר
    27/04/2009

בהנחה שהספר נשא HIV - אין הדבקה מדמו דרך העור הבריא שלך

על מנת להסיר חרדות מיותרות - שווה בכל מקרה להיבדק ל HIV (יכסה גם ארועים אחרים )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו