מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדתיתאורנה26/04/2009
שלום רב,
לפני ארבע שנים הלכתי להסתפר במספרה. תוך כדי התספורת הספר נחתך מהמספריים, ואחד העובדים הביא לו פלסטר. בסוף התספורת קמתי והסתכלתי במראה וראיתי שיש לי כתם של דם על המצח( חשוב לציין שלא היה לי פצע פתוח באותו מקום). בהתחלה נורא נלחצתי ואז הרגעתי את עצמי שלא היה פצע פתוח וכו'.
אחרי שבועיים חליתי בדלקת גרון עם תפליטים מוגלתיים ומשטח הגרון הראה שלא היה חיידק והרופא אמר שזה כנראה ויראלי. בנוסף באותו זמן בדיוק חלה גם בן זוגי בדלקת גרון דומה, אם כי חריפה יותר ( היה לו חום והוא הרגיש ממש רע) וגם לו לא מצאו חיידק.
1. רציתי לדעת מה הסיכויי להידבק כך מאיידס, האם יכול להיות שבאיזושהי צורה דם של הספר חדר לי לעין, והאם הגיוני שהסמפטומים שהופיעו( דלקת גרון עם תפליטים לבנים ללא הימצאות חיידק) מורים על הדבקות באיידס ושאולי הדבקתי את בן זוגי בעקבות אותה תקרית?
2. מה הסימנים של מחלת הנשיקה וכיצד מבחינים בינה לבין דלקת גרון ויראלית עם מוגלה בגרון?
אודה על תשובה,
בברכה מיצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סביר בעליל
ד``ר מרגלית לורבר27/04/2009בהנחה שהספר נשא HIV - אין הדבקה מדמו דרך העור הבריא שלך
על מנת להסיר חרדות מיותרות - שווה בכל מקרה להיבדק ל HIV (יכסה גם ארועים אחרים )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)