חרדה מאיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מאיידס
    חייל 21
    03/05/2009

ד"ר מרגלית שלום רב, אני בן 21,

רציתי לשאול 2 שאלות :
    1. לפני 8 חודשים ניגבתי את הפה באמצעות נייר שסיכוי גבוה שהיה ספוג בזרע(בעת בדיקת זרע שביצעתי בצבא), הי מגע של הנייר ל-2 שניות לתוך הפה, האם יש סיכוי להידבק באיידס במקרה כה-במידה והיה מדובר בזרע נושא איידס?

2. חודשיים וקצת לאחר מכן ביצעתי בדיקה אליסה באיכילוב באוקטובר 2008 (10 שבועות אחרי), שיצאה שלילית, אך ע גבי הטופס מצוין שהז תקף ל-3 חודשים קודם- האם יש צורך לבצע בדיקה נוספת? (בכל מקרה-ללא קשר מקרה שלי) או ש-8 שבועות זה מספיק? מדוע קיימים השינויים בזמני הבדיקה בין הרופאים?

אני פשוט מאוד חרד , אני לא יודע למה מהנושא הזה למרות שברור שהסיכוי נמוך, אך גם הסיכוי הנמוך גורם לי למטרד רב, ומצד שני יש בי פחד לבצע בדיקה נוספת.
    מחכה לתשובתך, תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מאיידס

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ששכחתי לשאול....

חייל 21
    03/05/2009

יכול להיות שבאיכילוב השתמשו בסוג של בדיקה פחות רגישה? בחודש אוקטובר 08 ובגלל זה מצוין 3 חודשים ולא חודיים על טופס הבדיקה....?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו