שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה?
    אביב
    04/05/2009

קיימתי מגע מיני לא מוגן לפני כשלושה חודשים וחצי כשבוע לאחר אותו המגע חליתי בשפעת שלוותה בפריחה והבנתי שיש קשר מאותו הרגע סבלתי מיובש בעור פטריות בפה וברגליים ומצבי הבריאותי והנפשי החלו להדרדר נגשתי למרכז נווה אור וביצעתי בדיקה מסוג אלייזה שבאופן תמוה יצאה שלילית (לא שאני מתלונן על כך) שאלתי היא כזאת האם עליי לשוב לבדיקה נוספת (הבדיקה הראשונה נעשתה שלושה חודשים ושבוע לאחר אותו מגע) כיוון שבקפלן אמרו לי שאין שום צורך ועלי לבדוק זיהומים אחרים דרך רופא המשפחה אבל בבדיקה שערכתי ברשת כל הסימפטומים שאני חוויתי ועדיין חווה קשורים באיידס וחשוב לי לציין שאני עדיין חש ברע האם גופי עדיין נלחם ולא הספיק לייצר נוגדנים כיוון שבבדיקה שערכתי הבנתי שישנו אחוז אחד של אנשים שמפתחים נוגדנים רק לאחר שישה חודשים בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה?

הוספת תגובה

• בדיקת האלייזה אמינה לאחר 3 חדשים

ד``ר מרגלית לורבר
    06/05/2009

רצוי לגשת לרופא המשפחה לבדוק בעיות אחרות, הבדיקה בקפלן אמינה ואם לא היה מגע מיני לא מוגן אחר אין צורך לחזור על הבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו