מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיובל05/05/2009
שלום רב ד"ר
קיימתי יחסי מין עם קונדום אולם החלק האוראלי היה ללא קונדום. החדירה הייתה לא קלה...
יום לאחר הארוע הרגשתי הרגשת אי נוחות באיזור הכיפה של איבר המין.
לאחר 10 ימים שההרגשה לא עברה נגשתי לרופא ובקשתי ממנו לעשות לי את כל בדיקות ה STD למעט בדיקת איידס (כי לא חשתי צורך בכך שכן המין היה מוגן)
הבדיקות נעשו ויצאו שליליות כולן.
ועכשיו לשאלה:
האם עשרה ימים לאחר המגע המיני אפשר לקבל תשובות אמינות מהבדיקות? אני מזכיר שאיידס לא נכלל.
במידה והמגע האוראלי הלא מוגן לא העביר לי מחלת מין האם יתכן שנדבקתי בזיהום אחר? ואם כן האם הגיוני שבערך 12 שעות לאחר ההדבקה כבר החלה הרגשת האי נוחות?
ראוי לציין שעדיין אני חש באי נוחות באיזור החיבור של כיפת האיבר עם האיבר עצמו ובטבעת שעוטפת את כיפת האיבר כבר במשך חודש.
תודה ויום טוב
אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נשמע שיש סיבה לדאגה
ד``ר מרגלית לורבר06/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יקר
יובל07/05/2009שאלתי היתה כמה זמן לאחר מגע מיני ניתן לקבל תשובות לבדיקות STD
לא כולל HIV
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)