בדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות
    אביב
    08/05/2009

ברצוני להבדק לאיידס אך עם זאת אין לי את הכח להמתין לתוצאה זמן רב לכן רציתי לדעת היכן אני יכול לבצע בדיקה שהזמן לקבלת תשובה לא יעלה על יום אחד בלבד אני גר במזכרת בתיה (אזור רחובות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות

הוספת תגובה

• תיבדק בתל אביב בועד למלחמה באידס

ד``ר מרגלית לורבר
    08/05/2009

שם מבצעים בדיקה מהירה (בתשלום) ובדיקת ELISA לגיבוי בבית חולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברשותך יש לי שאלה נוספת

אביב
    08/05/2009

עם כל הכבוד שיש לי לוועד אני מעדיף להיבדק ע"י בי"ח ורציתי לדעת אם ידוע לך על אפשרות לבדיקה שאת תוצאותייה אוכל לקבל תוך יום יומיים במרכז "נווה אור" שבקפלן (בהתחשב בעובדה שיש שם מעבדה אימינולוגית) למיטב הבנתי הם מפרסמים שתוצאות יגיעו לכל היותר בתוך שבוע כנ"ל לגבכם ברמב"ם יש מצבים שבהם התוצאות יגיעו בתוך יום יומיים במידה ואין עומס במעבדה וכאלה דברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הועד שולח הבדיקה לקפלן

ד``ר מרגלית לורבר
    08/05/2009

אתה לא צודק לגבי הןעד - אתה מבצע בדיקה מהירה והדם הולך לקפלן לנווה אור לבדיקה נוספת כך שזה הכי בטוח ואמין!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הנוהל היה כך גם לפני שנתיים וחצ

צ
    09/05/2009

שהדם היה מגיע לקפלן לבדיקה נוספת? באיזה דור בדיקות השתמשו לפני שנתיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו