מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    מודאגת
    25/05/2009

הי
    אני חודשים אחרי לידה, ממש יום ליפני הלידה עשיתי פדיקור , הבחורה חתכה אותי ומיד שמה נוזל שיפסיק את הדם. שאלתי אם זה אלכוהול אמרה שלא.רק חומר שמפסיק את הדם. ולאחר דקה שמתי את הרגל במים ואז החתך שרף לי במשך כמה דקות.(לא ירד דם בכמות רצינית אבל היה דימום בזרימה קלילה.
    בחודשים הראשונים להריון הרופאים עשו סידרת בדיקות דם שבהם כלולה גם בדיקת ה HIV
    כל בדיקות הדם יצאו תודה לאל בסדר.
    אני יודעת שצריך להיות כמות של חומר מדבק כדי להדבק אך איך אפשר לדעת שהכלים היו מחוטאים? ואם לא חוטאו רק נשטפו במים אם בכלל האם אני צריכה לעבור שוב את בדיקת הדם?
    אני מניקה ,האם יש חשש להדבקות לתינוק שלי ? האם אני צריכה לעשות שוב בדיקת דם?
    האם התינוק צריך גם לעבור את הבדיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• אין סיבה לדאגה

ד``ר מרגלית לורבר
    25/05/2009

שהרי כתבת כי הרופאים ביצעו בדיקת HIV מספר חודשים אחרי שהיית בהריון והבדיקה היתה שלילית

אם כך - אין סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת

מודאגת
    25/05/2009

שלום שוב
    נכון הבדיקה נעשתה בתחילת ההריון ,אבל החתך שהפדיורסטיט חתכה וירד דם הוא חודשים לפני הלידה ,ומזה אני פוחדת. שחס וחלילה נדבקתי או שיש חשש להתינוק שלי .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו