מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתמודאגת25/05/2009
הי
אני חודשים אחרי לידה, ממש יום ליפני הלידה עשיתי פדיקור , הבחורה חתכה אותי ומיד שמה נוזל שיפסיק את הדם. שאלתי אם זה אלכוהול אמרה שלא.רק חומר שמפסיק את הדם. ולאחר דקה שמתי את הרגל במים ואז החתך שרף לי במשך כמה דקות.(לא ירד דם בכמות רצינית אבל היה דימום בזרימה קלילה.
בחודשים הראשונים להריון הרופאים עשו סידרת בדיקות דם שבהם כלולה גם בדיקת ה HIV
כל בדיקות הדם יצאו תודה לאל בסדר.
אני יודעת שצריך להיות כמות של חומר מדבק כדי להדבק אך איך אפשר לדעת שהכלים היו מחוטאים? ואם לא חוטאו רק נשטפו במים אם בכלל האם אני צריכה לעבור שוב את בדיקת הדם?
אני מניקה ,האם יש חשש להדבקות לתינוק שלי ? האם אני צריכה לעשות שוב בדיקת דם?
האם התינוק צריך גם לעבור את הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה לדאגה
ד``ר מרגלית לורבר25/05/2009שהרי כתבת כי הרופאים ביצעו בדיקת HIV מספר חודשים אחרי שהיית בהריון והבדיקה היתה שלילית
אם כך - אין סיבה לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
מודאגת25/05/2009שלום שוב
נכון הבדיקה נעשתה בתחילת ההריון ,אבל החתך שהפדיורסטיט חתכה וירד דם הוא חודשים לפני הלידה ,ומזה אני פוחדת. שחס וחלילה נדבקתי או שיש חשש להתינוק שלי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)