מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה...אופטימית30/05/2009
שלום רב וחג שמח,
לפני שבועיים קיימתי יחסי מין עם קונדום עם בחור גיי ובנוסף הוא ביצע בי מין אוראלי ( אני לא ביצעתי בו ). לבחור לא היה דימום מהחניכיים
3 ימים לאחר המגע הופיעו לי תסמינים דמויי שפעת: חום גבוה, בלוטות לימפה גדולות מאד, כאבי גרון עזים, צמרמורות בגוף, כאבי שרירים והפרשות מרובות מהנרתיק. הלכתי לרופא, הוא ביצע משטח גרון ויצא בבדיקה שיש לי סטרפטוקוקוס A . קיבלתי אנטיביוטיקה ולאחר 4 ימים החלמתי. קיבלתי גם נרות לנרתיק למשך שבוע כדי לחסל את ההפרשות וגם הן עברו.
בנוסף ביקשתי להיבדק למחלות מין (הרופא שלח אותי לבדיקות: הפסטיטיס B C ועגבת ) ואיידס.
את הבדיקות ביצעתי לפני 7 ימים.
התשובות למחלות המין הגיעו ויצאו שלילי ברוך השם, אך בדיקת האיידס טרם הגיעה והרופא אמר לי שהיא נשלחה לבלינסון ושבכל מקרה, אם היה מתגלה משהו המרפאה היתה מקבלת טלפון דחוף והיו קוראים לי.
אני מאד מאד מאד מאד חוששת שנידבקתי באיידס כי הופיעה לי תסמונת של שפעת לאחר 3 ימים מרגע קיום המגע. ובנוסף ביומיים האחרונים יש לי גירוד חזק מאד בכל הראש.
אני גם חוששת מזיבה עקב ההפרשות המרובות שהיו לי.
שאלותי:
1. אם הייתי נשאית, הבדיקות היו מגיעות מוקדם יותר למרפאה נכון?( כבר עברו 7 ימים מרגע ביצוע הבדיקה ) כלומר, האם להאמין לרופא שאמר לי שאם היה משהו כבר היו מתקשרים?
2. הייתכן להידבק באיידס כאשר אני מקבלת מין אוראלי?
3. האם הבדיקה שעשיתי בכלל רלוונטית שהרי אם הוא הדביק אותי כאשר ירד לי , אני אמורה לחכות 3 חודשים עד שייתגלה משהו לא?
4. האם יש קשר בין הגירוד בראש לאיידס?
5. האם יש קשר בין ההפרשות בנרתיק למחלת הזיבה?
6. האם יש קשר בין המחלה שתקפה אותי 3 ימים לאחר המגע לתסמונת האיידס החריפה?
אני כל-כך מודאגת ומקווה שמישהו יענה לי כמה שיותר מהר
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV אחרי שבועיים
ד``ר מרגלית לורבר01/06/2009בדיקה רגילה אחרי שבועיים תהיה, מן הסתם, שלילית כך שמלכתחילה לא היה טעם לבצע אותה בשלב כל כך מוקדם.
עקרונית ניתן להדבק בדרך זו אם כי בסבירות נמוכה ביותר !!!
אין קשר בין גירוד לאיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)