שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עומר
    03/06/2009

קראתי שרשמת ש 1% יפתח נוגדנים רק לאחר 6 חודשים.
    מדוע ההנחיה היא לבצע בדיקה לאחר 8 שבועות? אם אני רואה שגם פה וגם באתר של הוועד ההישראלי ממליצים להבדק לאחר 8 שבועות בשביל לשלול הדבקה אז זה לא מדויק?
    אותו 1% שלא יתגלה סובל מבעיות מסוימות שבגלל זה הוא לא יתגלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בדיקת אלייזה

ד``ר מרגלית לורבר
    03/06/2009

8 שבועות היא ההמלצה הגורפת לגבי הבדיקות הקיימות כיום.
    בכל מצב ברפואה ישנם יוצאי דופן חריגים.
    כנ"ל גם לגבי המאחרים בייצור תגובה חיסונית - זה נדיר ביותר !!!! ולכן קיימת המלצה גורפת לגבי 8 שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

עומר
    03/06/2009

סתם לידע כללי אותם נדירים ביותר שלא יפתחו נוגדנים לאחר 8 שבועות הם אנשים עם בעיות רפואיות או בעיות במערכת החיסון או שזה יכול ליהיות גם "אנשים רגילים"?
    מן הסתם אין שום דבר שהוא 100%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי הידוע לי-אבל אל תתפוס במילה

אאא
    07/04/2010

אנשים שמפתחים מאוחר נוגדנים הם אנשים שנמצאים בטיפולים כימיים שונים, כמו כימוטרפיה, בעבר או בהווה וכד'. אם אתה אדם בריא ללא עבר בטיפולים כאלה, ממה שאני הבנתי ממחקרים שונים שקראתי, אז אתה בריא אחרי 8 שבועות. סיכויי ההדבקות במגע מיני הטרוסקסואלי הוא באמת נמוך.
    עם הדור החדש של בדיקות האיידס, אז הסיכוי לפספס ותך הוא באמת תלוש מהמציאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו