בדיקת אלייזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אלייזה
    יובל
    03/06/2009

האם נרשמו בארץ מקרים של אנשים שיצאו שליליים לאחר הבדיקה בתווך הזמן הרצוי ולאחר מכן יצאו חיוביים בבדיקה שנייה לדוגמא אחרי שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אלייזה

הוספת תגובה

• בדיקת אלייזה

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    03/06/2009

לא ידוע לי על מקרים כאלה בארץ.
    בכל מקרה מדובר על פחות מאחוז אחד שהופכים להיות חיוביים אחרי יותר מ - 3 חודשים, כך שהסיכון הוא נמוך ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר נכבד בהמשך לשאלתי

יובל
    05/06/2009

במידה ועשיתי יחסים לא מוגנים עם נערת לווי הקונדום בעיקרון נקר.
    עשיתי בדיקת אלייזה מעל 60 יום מיום המגע המסוכן ויצאתי שלילי ברוך השם ישתבח שמו לעד
    1 בכמה אחוזים בדיקה זו אמינה
    2 מהם האחוזים לצאת שלילי אחרי חודשיים וחיובי אחרי 3 חודשים
    3 במהלך התקופה שחששתי עד פחד מוות לא יכול לתאר את זה במילים התפתחו לי פצעים על הראש והחזה פצעים מוגלתיים לאחר הבדיקה אחרי חודשיים הרגשתי הקלה אח תופעה זו גדלה
    האם תופעת הדבקה ראשונית של המחלה זה פצעים מוגלתיים בראש והחזה?

אני מבקש בכול לשון של בקשה תשובה ברורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה הקודמת

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    10/06/2009

לגבי השאלות הנוספות שלך:
    1. הבדיקה אמינה קרוב ל - 100% לגבי הזמן שבו היא מבוצעת
    2. הסיכוי שמישהו שלילי בבדיקה אחרי חודשיים וחיובי אחרי שלושה או יותר הוא פחות מ - 1%
    3. הסימנים שאתה מתאר לא נשמעים מתאימים להסתמנות ראשונה של HIV. בכל זאת כדאי לפנות לרופא שיתרשם מהפצעים בבדיקה מסודרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו