מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה לפני הריוןשלום16/06/2009
אשתי בהריון , ואנו רוצים לשלול איידס, האם מספיק שרק אני יבצע את הבדיקה , כי אם חלילה משהו מאתנו נדבק במהלך חייו סביר להניח ששנינו נושאים את הנגיף.
חוץ מזה שאישתי לא רוצה לעשות את הבדיקה, בקיצור האם בדיקה שלי בלבד תשלול איידס לעובר
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV בהריון
ד``ר מרגלית לורבר16/06/2009בדיקה שלך לא תאמר דבר על מצבה של אשתך ולכן , ומאחר והיא בהריון - רצוי שהיא תיבדק.
זכרו, כי גם אם הבדיקה חיובית (דהיינו קיימת הדבקה בנגיף) ניתן לטפל באשה וללדת ילד בריא.
אי ביצוע הבדיקה היא הטמנת הראש בחול !!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום16/06/2009אבל אחרי שנה ביחד של קיום יחסי מין באופן שוטף יש סיכוי שלא הדבקנו אחד את השני , אם חלילה מישהו נדבק מאיתנו במהלך חייו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה בתוך זוגות
ד``ר מרגלית לורבר17/06/2009לשאלתך, כן - יש זוגות שחיים ביחד שנים ואחד לא מדביק את השני.
יש לזה הסברים רבים, זה לא שכיח אבל בהחלט קיים.
כך שזה לא טיעון נגד בדיקת האשה.
היא יכולה להבדק אנונימית בועד למלחמה באיידס בתל אביב, אם יש לה פחדים מהזדהות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלום17/06/2009קודם כל אשתי מסרבת בתוקף לעשות בדיקה כי היא לא מאמינה שיש לה איידס. אני אחדד את השאלה - אם חלילה מישהו מאיתנו נדבק בחייו זה יכול להיות רק אני בגלל אורך החיים שלי לפני הנישואים ... (לא שאני שאני בקבוצת סיכון אבל היו כמה וכמה פרטנריות) השאלה היא אם אני שלילי אז במקרה כזה עדין יש צורך לשכנע אותה ללכת לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשא להכריח
ד``ר מרגלית לורבר17/06/2009אף אדם לבצע בדיקה.
אם היא מסרבת - תניח לה, תיבדק אתה ותנסה לשכנע אותה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)