הדבקות מאיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקות מאיידס
    בטי
    01/07/2009

שלום, הייתי בבדיקה גניקולוגית (ידנית פולשנית) והבחנתי כי בדופן המיטה היה מרוח דם. להערכתי, הדם היה שם לפחות 5 דקות לפני ששכבתי. אני השתדלתי שלא לבוא במגע עם הדם. בכל אופן החשש שלי הוא שאם במקרה הדם נגוע באיידס (או במשהוא אחר), והרופא שלא היה מודע לכך, בטעות בא במגע עם דופן המיטה (כשהיה כבר עם הכפפות) - עד כמה שיכולתי לעקוב אחר התנועות אני מקווה שלא - אך במידה שיש סיכוי שכן - האם יתכן כי נדבקתי בצורה זו מאיידס? ובמחשבה שניה - כמו שהיה קצת דם על דופן המיטה, אולי היו מוקדים נוספים מרוחים בדם שלא הבחנתי בהם ושבהם הרופא נגע (שוב, כשכבר היה עם הכפפות)? (אגב, מדובר ברופא אחראי ביותר אך אולי לא שם לב) האם יש סיכוי שנדבקתי בעקבות הבדיקה? האם עלי לבצע בדיקת איידס?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקות מאיידס

הוספת תגובה

• הדבקה מדם

ד``ר מרגלית לורבר
    02/07/2009

על מנת להדבק צריך היה הרופא להעביר אליך, בבדיקה גניקולוגית, דם של הנבדקת הקודמת.
    הרופא מחליף כפפות מנבדקת אחת לשניה ולא סביר שהתלכלך בדם קודמתך ובדק אותך עם כפפה מלוכלכת.
    מאחר וזה כל כך הזוי לא נראה לי שיש מקום לדאגה ואי לכך אין גם צורך, לטעמי,להיבדק ל HIV או נגיפי צהבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו