הבהרה לגבי שאלתי על הדבקות בבדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה לגבי שאלתי על הדבקות בבדיקה
    בטי
    02/07/2009

לגבי שאלתי על הדבקות בבדיקה הגינקולוגית: קודם כל תודה על מהירות התגובה ותשובתך. דומני שלא הבהרתי עצמי כראוי: הרופא כמובן החליף כפפות מנבדקת לנבדקת. החשש שלי הוא שלאחר שהחליף כפפות ושם כפפות חדשות, מבלי משים, עם הכפפות החדשות, הוא נגע בדם שהיה מרוח על המיטה (תזכורת:הדם היה שם לפחות 5-10 דקות לפני) ויותר מכך, כשם שהיה דם מרוח על אותו איזור במיטה, החשש שלי הוא שאולי היו עוד מוקדים נגועים בדם שלא הבחנתי בהם וגם הוא לא, ועימם הוא בא במגע - מבלי משים, שוב, לאחר שהיה עם הכפפות החדשות (כגון האזור הקידמי יותר של המיטה ששם הוא נגע וכ'ו). מקווה שהבהרתי את השאלה ואודה מאוד אם תוכלי להשיב לי אם יש סיכוי שנדבקתי בצורה זו ואם עלי להיבדק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הידבקות מדם

ד``ר מרגלית לורבר
    02/07/2009

הבנתי מצויין את שאלך
    הנסיבות נראות לי כלא סבירות לאפשרות של הידבקות בצורה זו

להיבדק תמיד אפשר , אך לא עקב הנסיבות שתוארו על ידך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

בטי
    02/07/2009

ד"ר לורבר - תודה רבה רבה על תשובתך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו