מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגע עם זונהיניב10/07/2009
המקרה הוא כזה:
הייתי אצלי זונה,זה מה שעשינו:
אוננה לי בעדינות בעזרת היד שלה.נגעה לא מעט באשכים.ובנוסף ליטפה בעזרת האצבע שלה והציפורן את פי הטבעת(מסביב כזה וממש בעדינות).
לא הייתה חדירה.אבל החשש העיקרי שלי הוא מכך שהיא אוננה לי,ובאזור העטרה היה לי שישפוף כזה שנבע מאוננות של עצמי יומיים קודם.השפשפוף הזה הוא קצת שורף אם ממש נוגעים בו-אבל אני חושב שהיא נגעה בו ממש מעט,והוא גם דיי נקודתי,בדיוק מתחת לחור באיבר עצמו,על העטרה.
השאלה שלי היא האם יש אפשרות להדבקה דרך אוננות עם היד שלה כאשר כאשר יש נקודה מסויימת על איבר המין שלי שהייתה קצת שורפת אך היא לא נגעה בו ממש,מעבר לכך היא אוננה ממש בעדינות ולא עם חיכוך רב.
השאלה השנייה היא מה הסיכויי להידבק מכך שהיא "ליטפה" את פי הטבעת בעדינות בעזרת ציפורן האצבע שלה-האם בתוך ציפורן יכול לשרוד הנגיף?ההנחה שלי שלא היה חשש לפציעה באזור והאצבע רק עמדה בפתח ולא חדרה(האצבע או הציפורן)
ושאלה שלישית:אם היא ליקקה את שק האשכים,ולאחר מכן נגעה בו עם היד שלה,ולאחר מכן עם אותה היד גם נגעה באיבר המין-אך לא ממש בנקודה שקצת שרפה לי-האם קיים סיכון ממשי?
לא היה מגע מיני מלא ולא מין אוראלי של שם צד.
אני ממש מצטער על התיאורים ומודה לך על ההתייחסות-עבודת קודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לפנות לביה"ח לקבלת טיפול?
יניב10/07/2009אני בדילמה זה מבלבל..
אני רק אוסיף שלא בדקתי את האצבעות שלה ואני לא חושב שהן היו פצועות או מדממות
השאלה היא אם דרך הציפורניים גם אפשר להעביר
היו לה ציפורניים אני זוכר שנגעו בפי הטבעת שלי(כלומר ציפורן אחת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי אין סיכוי
חן18/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי גם?
יניב14/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיבה שרק אני לא מקבל תשובה?
אביב17/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סכנת הדבקה על פי סיפורך
ד``ר מרגלית לורבר18/07/2009בלי להיכנס לכל פרט - אין כל סכנת הדבקה באירוע שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)