מגע עם זונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגע עם זונה
    יניב
    10/07/2009

המקרה הוא כזה:
    הייתי אצלי זונה,זה מה שעשינו:
    אוננה לי בעדינות בעזרת היד שלה.נגעה לא מעט באשכים.ובנוסף ליטפה בעזרת האצבע שלה והציפורן את פי הטבעת(מסביב כזה וממש בעדינות).
    לא הייתה חדירה.אבל החשש העיקרי שלי הוא מכך שהיא אוננה לי,ובאזור העטרה היה לי שישפוף כזה שנבע מאוננות של עצמי יומיים קודם.השפשפוף הזה הוא קצת שורף אם ממש נוגעים בו-אבל אני חושב שהיא נגעה בו ממש מעט,והוא גם דיי נקודתי,בדיוק מתחת לחור באיבר עצמו,על העטרה.

השאלה שלי היא האם יש אפשרות להדבקה דרך אוננות עם היד שלה כאשר כאשר יש נקודה מסויימת על איבר המין שלי שהייתה קצת שורפת אך היא לא נגעה בו ממש,מעבר לכך היא אוננה ממש בעדינות ולא עם חיכוך רב.

השאלה השנייה היא מה הסיכויי להידבק מכך שהיא "ליטפה" את פי הטבעת בעדינות בעזרת ציפורן האצבע שלה-האם בתוך ציפורן יכול לשרוד הנגיף?ההנחה שלי שלא היה חשש לפציעה באזור והאצבע רק עמדה בפתח ולא חדרה(האצבע או הציפורן)

ושאלה שלישית:אם היא ליקקה את שק האשכים,ולאחר מכן נגעה בו עם היד שלה,ולאחר מכן עם אותה היד גם נגעה באיבר המין-אך לא ממש בנקודה שקצת שרפה לי-האם קיים סיכון ממשי?

לא היה מגע מיני מלא ולא מין אוראלי של שם צד.

אני ממש מצטער על התיאורים ומודה לך על ההתייחסות-עבודת קודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגע עם זונה

הוספת תגובה

• האם לפנות לביה"ח לקבלת טיפול?

יניב
    10/07/2009

אני בדילמה זה מבלבל..
    אני רק אוסיף שלא בדקתי את האצבעות שלה ואני לא חושב שהן היו פצועות או מדממות
    השאלה היא אם דרך הציפורניים גם אפשר להעביר
    היו לה ציפורניים אני זוכר שנגעו בפי הטבעת שלי(כלומר ציפורן אחת).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי אין סיכוי

חן
    18/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי גם?

יניב
    14/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיבה שרק אני לא מקבל תשובה?

אביב
    17/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סכנת הדבקה על פי סיפורך

ד``ר מרגלית לורבר
    18/07/2009

בלי להיכנס לכל פרט - אין כל סכנת הדבקה באירוע שתיארת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו