איידס במזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איידס במזון
    ליטל
    20/07/2009

היי היום אכלתי סלט ואחד הבחורים שעובדים במטבח בזמן שהסלט שלי היה בהכנה נחתך ויצא לו דם ראיתי אותו יוצא והוא אמר לאחת העובדות שניחתך, בהנחה שזה היה הסלט שלי שהוא נחתך במהלכו והדם טיפטף לסלט(אני אכלתי ת'סלט כמובן) מה הסיכוי להידבק באיידס במצב הזה?אם אנחנו צריכים לפחד מאיידס גם שאנו אוכלים בחוץ?
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איידס במזון

הוספת תגובה

• לא נדבקים דרך מזון!!!!

ד``ר מרגלית לורבר
    20/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איידס במזון- המשך

ליטל
    21/07/2009

ד"ר שלום...בהמשך לשאלתי הקודמת:
    אמרת שאיידס לא עובר דרך מזון הייתי מעוניינת להבין יותר אם הדם שהיה בסלט נגע באחת הריריות(הפה )שבמקרה שלי נניח זה הפה, איך לא תיתכן הדבקה בהנחה שהדם היה של נשא איידס?קראתי כאן שד"ר ננסי אגמון רשמה שכן יכולה להיות הדבקה במגע בן הדם לריריות אך הסיכוי נמוך (השאלה ששאלו אותה הייתה דומה למקרה שלי היה לשואלת בפורום דם בסלט פירות )
    תודה מראש וסליחה על ההטרדה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איידס במזון

ליטל
    23/07/2009

לא עניתם לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו