מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגע מיניאמיר23/07/2009
קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי לפני 3 שבועות . שמעתי שהקונדום נקרע ואז החלפתי אותו בקונדום חדש.בנוסף היה פצע פתוח ועמוק ביד.
לאחר שבועיים עשיתי בדיקת קומבו והתוצאה הייתה hiv שלילי
מאותו יום אני סובל מכאב גרון ,לפני שלושה ימים עשיתי בדיקת משטח גרון והתוצאה הייתה "GAS שלילי ".
הייתכן נדבקתי באיידס? מה הסיכוי להדבק במקרה שלי ? האם כאב הגרון אחרי יום אחד או יומיים הוא מסימני המחלה? האם חומר סיכה על בסיס שמן יכול לפגוע בקונדום בלי להרגיש ? מתי בדיקת הקומבו אמינה לחלוטין והאם את ממליצה לעשות אותה בעוד שבועיים ? ומה משמעות התוצאה " GAS שלילי ".
אני עומד להתחתן בעוד 20 יום ולא יודיע מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע מיני
אמיר24/07/2009למה לא קבלתי תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצצליצה לעשות בדיקת קומבו נוספת
ד``ר מרגלית לורבר24/07/2009במידה ותהיה שלילי - אתה יכול להיות שלו ורגוע
הבדיקה תהיה אמינה לחלוטין כעת
מזל טוב לנישואיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-המשך
אמיר25/07/2009ומה משמעות התוצאה " GAS שלילי ". של בדיקת משטח גרון.
הם כאבי גרון סימן של המחלה ?
אני בחרדה עצומה .מדובר במקרה חד פעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אמיר28/07/2009מה ההבדל בין בדיקת קומבו לבדיקת SMARTube
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
ד``ר מרגלית לורבר29/07/2009SMARTube לא נעשית בארץ, אין לבדיקה אישור FDA ולכן היא לא רלבנטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת
ד``ר מרגלית לורבר29/07/2009לא ידוע לי מה זה GAS - זה לא קשור ל HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)