שאלה חשובה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד
    תרי
    25/07/2009

שלום לד"ר לורבר היקרה כמה שאלות חשובות מתוך תחושה לא טובה וחרדה
    1) לפני כשנה ניבדקתי ונמצאתי שלילי מאז קיימתי יחסי מין עם קונדום תמיד אך פעמיים עשיתי מין אוראלי (עם אישה) תוך כדי זהירות (עד כמה שניתן) האם ייתכן שסימני המחלה יופיעו תוך תקופה של חצי שנה (או קצת יותר).
    2) האם התסמינים המופיעים לאחר הדבקה עשויים להמשך כמספר שבועות וכוללים כאבי ראש חולשה גדולה מאוד ורעידות בגוף?
    3) אני שואל את השאלות הללו מכיוון שבשבועות האחרונים אני סובל מהתסמינים הבאים: כאבי ראש בצד ימין שנמשכו שבועיים וחלפו, כאב ורעידות במפשעה, צוואר ובית שחי ובעיקר מאחוריי האזניים ובמקומות נוספים, חולשה גדולה, חום קבוע של 37 מעלות, כאב בצד אחד של הגרון ופצע חריף בלשון שחלף לאחר שבוע. כל התופעות התחילו בערך באותו הזמן לפני מספר שבועות ונמשכים.
    אני יודע שאולי אלה שאלות ' מטרידות' אבל בבקשה את עזרתך
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר מרגלית לורבר
    28/07/2009

1. סימני המחלה נדירים ומופיעים או סמוך להדבקה או לאחר שנים, כשהנשא הופך לחולה

2. אלה לא הסימפטומים השכיחים

3. עצה - גש לרופא המשפחה, ספר לו על הסימפטומים ותיבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדוק CMV EBV

שי
    31/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו