מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכוי להידבק מחדירה ללא גמירהאורחת01/08/2009
שלום,
אני קוראת בפורום שהסיכוי להידבק ממגע מיני ואגינאלי בן גבר לאישה, לא מוגן, חד פעמי, עומד על 0.03% (כלומר כ- 1 ל 3,000?)
האם הכוונה בנתונים אלו זה למגע מיני מלא, כולל גמירה בפנים?
האם הסיכוי יורד כשהגבר לא גומר בפנים? מה רמת הסיכון סטטיסטית?
לעצם המקרה הפרטי שלי, בדצמבר הייתי עם גבר בן 41, פרוד טרי שהיה במערכת יחסים כ-12 שנה. המגע היה די קצר (לא יותר מדקה) ללא קונדום והוא גמר בחוץ. קצת נכנסתי לחרדות ממנו בעיקר לאחר שסיפר לי שבתאילנד הוא שכב שם עם מקומיות (לטענתו עם קונדום בלבד).
בינואר עשיתי בדיקת HIV לצורך טיפולי פוריות ויצאה שלילי.
היום אני בהריון מפרטנר שנבדק בסוף מאי פעם אחרונה ויצא שלילי לאחר שקיימנו יחסים בפברואר, מרץ ואפריל (ביוני נכנסתי להריון).
עד כמה יש לי סיבה לחששות?
אני יודעת שרצוי שאלך לבדיקה, פשוט כל פעם שאני צריכה ללכת לעשות בדיקת HIV אני בחרדות עצומות. מה הסיכויים מבחינה סטטיסטית להידבק במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין שכששאלתי אותו הוא אמר שהוא
אורחת01/08/2009תורם דם כל כמה חודשים עד שנה והוא תרם דם אחרי הנסיעה לתאילנד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחזרי על הבדיקה
ד``ר מרגלית לורבר01/08/2009בדיקה בינואר לאחר מגע מיני בדצמבר - אם לא עשית בדיקת קומבו - ממליצה לחזור על הבדיקה כיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אני מודעת לכך.. אבל לא ענית
אורחת01/08/2009על השאלה...
מה הסיכוי להדבקה בסיטואיציה שתיארתי?
ראיתי שאת כותבת בהודעות קודמות שהסיכוי הוא 0.03% במגע מיני חד פעמי.
האם זה במגע מיני מלא, או גם כאשר ישנה רק חדירה ושפיכה בחוץ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב... חבל ששואלים שאלה והיא נשארת
אורחת03/08/2009ללא מענה... או שנענית בתשובה המתאימה לשאלה שלא נשאלה...
מה זה אומר?
תודה וכל טוב, אחפש תשובות בפורום אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)