מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ובכל זאתתרי03/08/2009
שאלתי קודם לגבי הבדיקה לאחר שמונה שבועות ושלושה ימים. ובכל זאת האם ייתכן שבגוף מסוים לא ייתפתחו בשמונת השבועות הראשונים מספיק נוגדנים שיימצאו בבדיקה? אני פשוט מבולבל מהמידע במקורות השונים. פלוס, האם התופעות "החריפות" המופיעות לאחר ההדבקה עשויות לפגוע בהתפתחותם של הנוגדנים? האם במקרה שהתופעות מתחילות מאוחר למשל חודש וחצי מההדבקה גם זה מעיד על התפתחות מאוחרת של הנוגדנים? סליחה על כל השאלות אני פשוט בלחץ כי אני סובל מחולשה בלוטות לימפה מוגדלות כתמים לבנים ומוזרים בפה ועוד.
אשמח לעזרתך הדחופה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמונה שבועות
ד``ר מרגלית לורבר03/08/2009כמו רוב הדברים ברפואה - הכל עניין של סטטיסטיקה. תיאורטית יתכן באחוזים נמוכים מאד מצב של הופעת נוגדנים לאחר 8 שבועות.
לאור החרדה העצומה שאתה מצוי בה - מציעה שתחזור על בדיקת אלייזה אחרי חודש נוסף או שתעשה קומבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)