מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביצעתי בדיקת oraquick כחודשיים לאחרנילס אולגרסון04/08/2009
ביצעתי בדיקת oraquick כחודשיים לאחר מגע מיני(יצא שלילי) משהו יכול לומר לי אם זה בסדר ? כלומר אם זה כבר מספיק זמן אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת oraquick
ד''ר קרן אולשטיין-פופס04/08/2009קודם כל, הבדיקה הזו מוכרת ומאושרת על ידי ה - FDA האמריקאי, כך שאפשר לסמוך על איכות הבדיקה.
שנית, אם עברו 8 שבועות מאז המגע, אז הדיוק של הבדיקה הוא מעל 99%, כך שאתה יכול להיות רגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר הרגעת אותי אבל בכל זאת
נילס אולגרסון05/08/2009קודם כל תודה רבה הרגעת אותי מאוד אבל בכל זאת האם כדאי לגשת ולעשות בדיקת דם? מכיוון שיש רופאים(ברחבי האטרנט שאני לא אזכיר את שמותיהם) שאומרים שזה מוקדם מידי ודיוק הבדיקה עדיין לא כזה טוב שאפשר להסתמך עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה אחרי 8 שבועות
ד''ר קרן אולשטיין-פופס05/08/2009העניין הוא לא איכות הבדיקה. העניין הוא שלכל בן אדם יש קצב קצת אחר של תגובה חיסונית.
הבדיקה הזו בודקת רמת נוגדנים בדם - כלומר את רמת התגובה החיסונית של הגוף.
יש אנשים שהנוגדנים שלהם עולים לאט יותר. אך כמו שאמרתי קודם, יותר מ - 99% של בני האדם יעלו את הנוגדנים תוך 8 שבועות או פחות.
אין 100% בבדיקות האלה, ולכן יצרני הבדיקות לא מתחייבים על 100% תוך 8 שבועות, אך מהנסיון שלנו תשובה שלילית אחרי 8 שבועות היא אמינה ביותר.
אני עוד לא נתקלתי המקרה שהיה שלילי ב - 8 שבועות וחויבי אחרי 12 שבועות
בכל זאת, אם אתה רוצה שקט נפשי מוחלט - תעשה שוב בדיקה אחרי 12 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)