שאלה(בבקשה תענו כמה שיותר מהר)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה(בבקשה תענו כמה שיותר מהר)
    תמר
    04/08/2009

לפני כמעט שנה היה לי חבר שהוא עשה פירסינג בלשון, וברוב חוכמתי הגדולה אני התנשקתי איתו עוד שהעגיל היה טרי. לא היה ידוע לי על כך שהיה לו איידס, ובכל מקרה אם כן- אני מפחדת שהפירסינג דימם בזמן הנשיקה. האם יש סיכוי גבוה שנדבקתי במקרה והיה לו? ובנוסף קראתי שיש ברוק חומר שמנטרל את הנגיף, וגם לא היה לי טעם של דם בפה בכלל.
    תענו כמה שיותר מהר בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

תמר
    04/08/2009

התנשקתי איתו בערך 5 ימים לאחר שעשה את העגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה דרך רוק

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    05/08/2009

לפי מה שידוע היום, אין הדבקה דרך הרוק בלבד. כמו שאמרת יש נוגדנים ברוק שמגנים עלינו מפני הדבקה, וכן אין וירוס חי ברוק.
    הדרך היחידה להידבק היא באמת אם יש לנשא דמום בפה. גם במקרה כזה הסיכון הוא סך הכל נמוך ביותר. (סיכון של אחד לעשרת אלפים בערך)
    כך שלפי התאור שלך שלא ראית או הרגשת דם ברוק - הסיכון הוא אפסי.
    בכל זאת כדי להרגיע את עצמך לגמרי - את יכולה לעשות בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! הרגעת אותי(:

תמר
    05/08/2009

למרות כל החששות חברים שלי שעשו בדיקות אמרו לי שאפילו במצב כמו שלי אין סיכוי לפחד. שוב, המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו