מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה(בבקשה תענו כמה שיותר מהר)תמר04/08/2009
לפני כמעט שנה היה לי חבר שהוא עשה פירסינג בלשון, וברוב חוכמתי הגדולה אני התנשקתי איתו עוד שהעגיל היה טרי. לא היה ידוע לי על כך שהיה לו איידס, ובכל מקרה אם כן- אני מפחדת שהפירסינג דימם בזמן הנשיקה. האם יש סיכוי גבוה שנדבקתי במקרה והיה לו? ובנוסף קראתי שיש ברוק חומר שמנטרל את הנגיף, וגם לא היה לי טעם של דם בפה בכלל.
תענו כמה שיותר מהר בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
תמר04/08/2009התנשקתי איתו בערך 5 ימים לאחר שעשה את העגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה דרך רוק
ד''ר קרן אולשטיין-פופס05/08/2009לפי מה שידוע היום, אין הדבקה דרך הרוק בלבד. כמו שאמרת יש נוגדנים ברוק שמגנים עלינו מפני הדבקה, וכן אין וירוס חי ברוק.
הדרך היחידה להידבק היא באמת אם יש לנשא דמום בפה. גם במקרה כזה הסיכון הוא סך הכל נמוך ביותר. (סיכון של אחד לעשרת אלפים בערך)
כך שלפי התאור שלך שלא ראית או הרגשת דם ברוק - הסיכון הוא אפסי.
בכל זאת כדי להרגיע את עצמך לגמרי - את יכולה לעשות בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! הרגעת אותי(:
תמר05/08/2009למרות כל החששות חברים שלי שעשו בדיקות אמרו לי שאפילו במצב כמו שלי אין סיכוי לפחד. שוב, המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)