אני ממש בפחדים עיזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש בפחדים עיזרו לי
    נילס אולגרסון
    06/08/2009

ביצעתי שתי בדיקות אורקוייק ברוק אחת לאחר 6 שבועות ואחת לאחר 8 שבועות עוד בדיקת לאחר 8 וחצי שבועות הפעם אלייזה רגילה באחת המרפאות הפרטיות הרופא היה מקצועי מאוד שם כפפות הוציא מחט חדשה ובוהקת ניגב את המקום בחומר המסריח הזה לפני שתוקעים את המחט אני אפילו זוכר שהוא קצת התקשה בהוצאת המחט מהפלסטיק הכל קרה מול עיניי ולמרות זאת אני עדיין פוחד שאולי חס וחלילה הייתה הדבקה מהמחט (הבדיקה יצאה שלילית) האם אני באמת צריך לדאוג ? או שזה כבר עיניין אובססיבי כי הפחד הוא פחד אמיתי ואני בעצם כבר לא מתפקד מאז תחילת הבדיקות אני כבר שבועיים לא הבנאדם שהייתי אנא חיזרו אליי בהקדם אני במצב הכי נוראי שהייתי בחיים אם תגידו לי כאן שהכל בסדר מבחינת הבדיקות וההדבקות אני נשבע שאלך לטיפול פסיכולוגי אבל אם לא אני כבר ממש אשתגע. לעבור 3 בדיקות איידס בשבועיים יוצר טראומה אצל בנאדם אצלי לפחות זה יצר אבל רגע לפני שאני מחליט ללכת לטיפול פסיכולוגי אני צריך לקבל דעה נוספת

(דרך אגב גם הרופא אמר לי שמבחינת הבדיקה אני כבר יכול ללכת לכל בית חולים להיבדק ולקבל אישור שאני בסדר אבל לגבי החרדות אני צריך טיפול אחר)

נ.ב
    אני גם מאמין שאם במחט היה חס וחלילה דם נגוע במחט הבדיקה לא הייתה יוצאת שלילית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש בפחדים עיזרו לי

הוספת תגובה

• מליצה לקבל טיפול בחרדה הקשה

ד``ר מרגלית לורבר
    06/08/2009

אתה נשמע במצוקה אמיתית והולך עם איידס פוביה שלא לצורך - לא נדבקת !!! ברור אחרי כל הבדיקות שעברת.
    גש לפסיכולג לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה אם החשש להדבקה מהמחט

בוב
    06/08/2009

זה נראה לך הגיוני לאור התהליך שתארתי מקודם(הכפפות המחט החדשה והבוהקת ישר מהפלסטיק) כי אני כל הזמן חושב על זה ואומר לעצמי שאם חס וחלילה היה היה דם נגוע בתוך המחט(כי מבחוץ היא הבריקה לגמרי) האם את יכולה לזהות איזשהו סיכוי להדבקה מתוך מה שכתבתי?

אני יודע שאני נשמע הזוי וחוזר על עצמי אבל בבקשה תעני לי כבר קבעתי למחר אצל פסיכולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כל חשש ממחט סטרילית

ד``ר מרגלית לורבר
    06/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו