מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני ממש בפחדים עיזרו לינילס אולגרסון06/08/2009
ביצעתי שתי בדיקות אורקוייק ברוק אחת לאחר 6 שבועות ואחת לאחר 8 שבועות עוד בדיקת לאחר 8 וחצי שבועות הפעם אלייזה רגילה באחת המרפאות הפרטיות הרופא היה מקצועי מאוד שם כפפות הוציא מחט חדשה ובוהקת ניגב את המקום בחומר המסריח הזה לפני שתוקעים את המחט אני אפילו זוכר שהוא קצת התקשה בהוצאת המחט מהפלסטיק הכל קרה מול עיניי ולמרות זאת אני עדיין פוחד שאולי חס וחלילה הייתה הדבקה מהמחט (הבדיקה יצאה שלילית) האם אני באמת צריך לדאוג ? או שזה כבר עיניין אובססיבי כי הפחד הוא פחד אמיתי ואני בעצם כבר לא מתפקד מאז תחילת הבדיקות אני כבר שבועיים לא הבנאדם שהייתי אנא חיזרו אליי בהקדם אני במצב הכי נוראי שהייתי בחיים אם תגידו לי כאן שהכל בסדר מבחינת הבדיקות וההדבקות אני נשבע שאלך לטיפול פסיכולוגי אבל אם לא אני כבר ממש אשתגע. לעבור 3 בדיקות איידס בשבועיים יוצר טראומה אצל בנאדם אצלי לפחות זה יצר אבל רגע לפני שאני מחליט ללכת לטיפול פסיכולוגי אני צריך לקבל דעה נוספת
(דרך אגב גם הרופא אמר לי שמבחינת הבדיקה אני כבר יכול ללכת לכל בית חולים להיבדק ולקבל אישור שאני בסדר אבל לגבי החרדות אני צריך טיפול אחר)
נ.ב
אני גם מאמין שאם במחט היה חס וחלילה דם נגוע במחט הבדיקה לא הייתה יוצאת שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מליצה לקבל טיפול בחרדה הקשה
ד``ר מרגלית לורבר06/08/2009אתה נשמע במצוקה אמיתית והולך עם איידס פוביה שלא לצורך - לא נדבקת !!! ברור אחרי כל הבדיקות שעברת.
גש לפסיכולג לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה אם החשש להדבקה מהמחט
בוב06/08/2009זה נראה לך הגיוני לאור התהליך שתארתי מקודם(הכפפות המחט החדשה והבוהקת ישר מהפלסטיק) כי אני כל הזמן חושב על זה ואומר לעצמי שאם חס וחלילה היה היה דם נגוע בתוך המחט(כי מבחוץ היא הבריקה לגמרי) האם את יכולה לזהות איזשהו סיכוי להדבקה מתוך מה שכתבתי?
אני יודע שאני נשמע הזוי וחוזר על עצמי אבל בבקשה תעני לי כבר קבעתי למחר אצל פסיכולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כל חשש ממחט סטרילית
ד``ר מרגלית לורבר06/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)