מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמעט שנה אחרי מגע מיני ולא יוצא מזהמתנצל06/08/2009
שלום ד"ר היקרה,
באמצע נובמבר 2008 שכבתי עם אישה גרושה משכב במלא חדירה מלאה ללא אמצעי מניעה, לאחר חודשיים ליתר דיוק 58 ימים שהרגשתי שיש לי דלקות בדרכי השתן והזרע עשיתי בדיקה במרפאת לוינסקי בת"א שהיתה שלילית. מאז שכחתי לחלוטין מהנושא הייתי בטוח שתוצאת הבדיקה אמינה לחלוטין, אך בחודש האחרון התעוררו אצלי חששות כבדים שחס ושלום נדבקתי במחלה האיומה הזאת בגלל כמה סיבות מצטברות-
יש לי פרוסטיטיס דם ודלקות בזרע מאז ואני לא יוצא מזה למרות שימוש רצוף באנטיביטטיקות כבר כ 10 חודשים. מקריאת חומר בנושא למדתי שאיידס הינו אחד הגורמים למניעה/עיכוב בריפוי דלקת בערמונית.
דבר נוסף- כחודשיים /שלושה לאחר המקרה חטפתי פיסורה בפי הטבעת. לאחקונה קראתי מאמר של פרוקטולוג ידוע שאחד הגורמים לפיסורה הינו האיידס
גבר שלישי יש לי מעין פריחה מעל השפה העליונה בין האף לשפה- בצד אחד של הפנים- היא כמעט לא נראית(בצבע לבן קרוב לצבע הפנים) אך מאד מציקה לי וגם היא מתעקשת להשאר,
דבר נוסף- נהיו לי כאבי ראש בגזע המוח האחורי, די כרוניים,
והכי מפחיד- שאני נזכר שהיא סיפרה לי שהיא שכבה בעבר עם גבר בהודו שהתאהבה בו ואני מבין עכשיו שארץ זו לקתה במגפה.
אני מתכוון ללכת להיבדק שוב, רק דוחה את זה מרוב חרדה
רציתי אם בטובך תוכלי להרגיע אותי / או להגיד לי מה באמת את חושבת על מצבי מה הסיכויים שאכן קרה הנורא מכל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל לחיות בחרדות-לך תיבדק
ד``ר מרגלית לורבר07/08/2009קרוב לודאי שהכל חרדות !!!
אבל לא חבל להסתובב שנה בחרדות? לך תיבדק - תצא שלילי ותטפל בזיהום הכרוני שלך(פרוסטטיטיס) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)