מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רציתי לדעת..שלום רב!07/08/2009
האם ניסו מדענים אי פעם לעשות הכלאה בין נוגדן ונגיף HIV ?.. אם כן אשמח לקבל קישור לניסוי עצמו ולהתרשם מן הממצאים.. תודה רבה מראש ,יואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
ירדן מודן08/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
ירדן מודן08/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
ירדן מודן08/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הדאבל פוסטים!
ירדן מודן08/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה התכוונת?
ד''ר קרן אולשטיין-פופס08/08/2009מה בדיוק כוונתך ?
נוגדן מעצם הגדרתו הוא חלבון שנקשר לאתר מסוים על פני הנגיף.
מה המטרה בהכלאה בין נוגדן לנגיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיוון שאני ממש ממש בור בנושא..
יואב.09/08/2009רציתי לדעת האם כשתאי הדם הלבנים בולעים [?] את נגיף האיידס נוצרת ביניהם הכלאה כלשהי? אנא תתקני אותי כי אני ממש ממש לא יודע המון בנושא וזה מעניין אותי.
תודה רבה מראש, יואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור קצר באימונולוגיה
ד''ר קרן אולשטיין-פופס09/08/2009אני אשתדל לענות בקצרה כי כאן לא המקום לשיעור באימונולוגיה ...
וירוס ה - HIV נכנס לתוך תאים לבנים מסוג 4CD. הוא משתלב בתוך החומר הגנטי של התא, ובעצם מטעה את התא שמתייחס אליו כאל חומר גנטי עצמי.
כך הוירוס משתמש במשאבים של התא כדי לייצר חלבונים ולשכפל את עצמו.
אחרי שהוא משכפל את עצמו אלפי פעמים - הוא הורס את התא ועובר להדביק תא אחר.
ברגע שהוא בתוך החומר הגנטי של התא - למערכת החיסון קשה להגיע אליו.
אפשר להגיד במידה מסויימת שנוצרת הכלאה בין וירוס לתא לבן, ובסופו של דבר התא מת והוירוס ממשיך הלאה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההסבר!
יואב.10/08/2009אז אומרת בעצם שהוירוס נכנס לתוך תא לבן מנצל אותו במשאבים ובאותו זמן "מתחבא בו" .. ובסופו של דבר הוא משמיד את אותו תא לבן וממשיך להתרבות?.. ומה זאת אומרת "אפשר להגיד במידה מסויימת שנוצרת הכלאה בין וירוס לתא לבן" אם הוא משתלב בתוך החומר הגנטי של התא, הוא לא משתלב בו לגמרי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההסבר!
יואב.10/08/2009אז אומרת בעצם שהוירוס נכנס לתוך תא לבן מנצל אותו במשאבים ובאותו זמן "מתחבא בו" .. ובסופו של דבר הוא משמיד את אותו תא לבן וממשיך להתרבות?.. ומה זאת אומרת "אפשר להגיד במידה מסויימת שנוצרת הכלאה בין וירוס לתא לבן" אם הוא משתלב בתוך החומר הגנטי של התא, הוא לא משתלב בו לגמרי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידוע לי
ד``ר מרגלית לורבר09/08/2009לא ברור לי מה המטרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)