מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רציתי לדעת ?נילס אולגרסון09/08/2009
קודם כל תודה לקחתי את עצת ד"ר לורבר והלכתי לפסיכולוג השאלה היא אם את באמת בטוחה שאני יכול לישון בשקט (להזכירך שתי בדיקות ברוק אחת לאחר 6 שבעות אחת אחר 8 שבועות ועוד בדיקת אלייזה לאחר 8 וחצי שבועות שיצאו שליליות) אם הבנתי נכון מתשובתה של ד"ר פופס ככל שאדם יותר בריא וצעיר והמערכת החיסונית שלו טובה יותר ככה היא תפתח נוגדנים מהר יותר מה שיגרום לבדיקות להיות חיוביות האם זה נכון ?(אני שואל שאלה זאת מכיוון שאני אדם בריא בד"כ ואני מאמין שהמערכת החסונית שלי במצב טוב והייתה מראה נוגדנים לאחר 8 שבועות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף לכך
נילס אולגרסון09/08/2009אולי כדאי לעשות בדיקת קומבו הבנתי שהיא הכי מדוייקת וניתן לסמוך עליה מכיוון שעדיין לא עברו 3 חודשים
מה את אומרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חיסונית
ד''ר קרן אולשטיין-פופס09/08/2009הכוונה שלי היתה שכל אחד מגיב בקצב קצת שונה לגירויים אימונולוגיים.
זה עניין של נטיה גנטית ולא של גוף בריא או לא.
כמו שאמרתי בעבר, מהנסיון שלנו תשובת אלייזה שלילית לאחר 8 שבועות היא אמינה ביותר.
מאחר וגוף האדם הוא מורכב ומתוחכם, לא הכל אנחנו יודעים בביטחון של 100 אחוזים.
לפי הסטטיסטיקה, יתכן שאנשים מסוימים יגיבו לאט יותר, ואין לנו שום דרך לדעת מראש מי הם יהיו.
אני שוב מדגישה שמהנסיון שלנו אנחנו מאד סומכים על בדיקה לאחר 8 שבועות.
בכל זאת אם קשה לך לישון בלילה בגלל החרדות - תחזור שוב על אליזה ב - 12 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)