רציתי לדעת ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לדעת ?
    נילס אולגרסון
    09/08/2009

קודם כל תודה לקחתי את עצת ד"ר לורבר והלכתי לפסיכולוג השאלה היא אם את באמת בטוחה שאני יכול לישון בשקט (להזכירך שתי בדיקות ברוק אחת לאחר 6 שבעות אחת אחר 8 שבועות ועוד בדיקת אלייזה לאחר 8 וחצי שבועות שיצאו שליליות) אם הבנתי נכון מתשובתה של ד"ר פופס ככל שאדם יותר בריא וצעיר והמערכת החיסונית שלו טובה יותר ככה היא תפתח נוגדנים מהר יותר מה שיגרום לבדיקות להיות חיוביות האם זה נכון ?(אני שואל שאלה זאת מכיוון שאני אדם בריא בד"כ ואני מאמין שהמערכת החסונית שלי במצב טוב והייתה מראה נוגדנים לאחר 8 שבועות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לדעת ?

הוספת תגובה

• בנוסף לכך

נילס אולגרסון
    09/08/2009

אולי כדאי לעשות בדיקת קומבו הבנתי שהיא הכי מדוייקת וניתן לסמוך עליה מכיוון שעדיין לא עברו 3 חודשים
    מה את אומרת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה חיסונית

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    09/08/2009

הכוונה שלי היתה שכל אחד מגיב בקצב קצת שונה לגירויים אימונולוגיים.
    זה עניין של נטיה גנטית ולא של גוף בריא או לא.
    כמו שאמרתי בעבר, מהנסיון שלנו תשובת אלייזה שלילית לאחר 8 שבועות היא אמינה ביותר.
    מאחר וגוף האדם הוא מורכב ומתוחכם, לא הכל אנחנו יודעים בביטחון של 100 אחוזים.
    לפי הסטטיסטיקה, יתכן שאנשים מסוימים יגיבו לאט יותר, ואין לנו שום דרך לדעת מראש מי הם יהיו.
    אני שוב מדגישה שמהנסיון שלנו אנחנו מאד סומכים על בדיקה לאחר 8 שבועות.
    בכל זאת אם קשה לך לישון בלילה בגלל החרדות - תחזור שוב על אליזה ב - 12 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו