מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר יקרה שלוםרמי16/08/2009
לפני 7 חודשים קיבלתי מין אוראלי לא מוגן מבחורה שאני לא מכיר.למחרת נכנסתי לחרדות של הדבקות באיידס.
לאחר שבוע עלה לי החום,היו לי הזעות לילה ושיעול יבש ממושך.עקב החרדה לאחר שבועיים ניגשתי לאיכילוב וביצעתי בדיקת קומבו שהייתה שלילית,השלמתי בבדיקה רגילה באיכילוב לאחר 8 שבועות שגם הייתה שלילית.
האם זה מספיק?מאז אני בחרדות קשות בגלל המחלה.כל כאב ראש או גירוד בעור אני מקשר למחלה וקשה לי לחזור לשיגרה.
האם יש טעם לבצע עוד בדיקה כדי להיות שקט או שזה מספיק.
לציין שחוץ מהמגע הזה לא היה לי מין לא מוגן לפני או אחרי המקרה.
תודה על תגובתך ועל העבודה הנהדרת שאת עושה בפורום
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שהיא צריכה להיות בלחץ
ארז18/08/2009ולא אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לפנות לרופא המשפחה
ד``ר מרגלית לורבר19/08/2009על פי הבדיקות שביצעת ויצאת שלילי - לא נדבקת ב HIV
לבירור כל השאר, כולל חרדות, ממליצה לפנות לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רמי19/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)