היי למה ענו לי על השאלה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי למה ענו לי על השאלה ?
    נילס אולגרסון
    19/08/2009

בכל מקרה נבדקתי שוב לאחר 75 יום נמצאתי שלילי בפעם ה 5 כבר אני פשוט עדיין בפחד כמו שאמרתי ממצב שאולי חס וחלילה אני אחד מאלה שלוקח להם חצי שנה עד להופעת נוגדנים זה ממש מפחיד אותי למרות שהרופא שלי אמר לי שמקרים כאלה נדירים ביותר ושהו לא נתקל בהם מעולם רציתי לקבל עוד מידע על זה או כמה מילים מרגיעות אם אפשר?

תודה לכן

דרך אגב פניתי לטיפול פסיכולוגי בעצתכן וזה עוזר קצת להוריד את החרדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי למה ענו לי על השאלה ?

הוספת תגובה

• למה לא עונים ?

נילס אולגרסון
    23/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה אחרי 75 יום

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    23/08/2009

אם הבנתי נכון - נבדקת בעצם יותר מ - 10 שבועות אחרי המגע החשוד. בשלב כזה הביטחון בבדיקה שלילית הוא גבוה מאד.
    יש אמנם תאורי מקרים שהפכו להיות חיוביים רק אחרי חצי שנה, אבל מדובר על מקרים בודדים בלבד שתוארו בעולם. הבדיקות היום מאד רגישות ואמינות גם אחרי 6 ו - 8 שבועות.
    כמו שאמרנו בעבר - אין 100 אחוז ברפואה. ולכן אף אחד לא רוצה להתחייב על 100 אחוז ב 8 שבועות. אבל הסיכוי שלך להיות חיובי אחרי כל הבדיקות השליליות הוא אפסי.
    אני חושבת שאתה יכול להיות רגוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר הצלחת להרגיע אותי קצת

נילס אולגרסון
    23/08/2009

בעזרת טיפול פסיכולוגי שאני עובר כרגע אני מקווה שאוחל לקחת את תשובתך יחד אם כל הבדיקות השליליות הללו ולהמשיך הלאה בחיי
    תודה רבה ד"ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו