hiv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• hiv
    שאדי
    26/08/2009

אני עשיתי מין מוגן אבל אוראלי לא מוגן אחרי יומיים -3 ימים התחלתי להרגיש כאבים בכל הגוף עייפות ,שיעול, ויצאו לי פטריות על השפתיים אני מאוד מפחד שזה יהיה hiv ואם לא,, אז אזה מחלה יכולה להיות שיש לה את התסמינים האלה, דרך אגב אחרי 3 4 ימים מתחילת התסמינים מצבי השתפר אבל עדיין הפטריות נמצאות על השפתיים וכאבים עדיין יש אבל לא כמו קודם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hiv

הוספת תגובה

• מין אוראלי ו HIV

ד``ר מרגלית לורבר
    26/08/2009

מכיון שלא בטוח שזו פטריה - רצוי שתפנה לרופא המשפחה לצורך אבחנה וטיפול.
    באשר לאפשרות שנדבקת ב HIV - פטריה בפה מופיעה שנים אחרי ההדבקה, דהיינו כשהאדם הוא כבר חולה איידס. זה בודאי לא המקרה שלך, כך שלא נראה שיש קשר בין מה שהופיע על הפה לבין הדבקה ב HIV

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• hiv

שאדי
    26/08/2009

ומה עם השיעול ו הכאיבים שהיו לי, דרך אגב אני הלכתי לרופא ו הוא אמר לי שאילו הם תסמיני וירוס אבל מכיוון שאני לא אמרתי לו שהיתי ביחס מיני הוא התיחס לזה כדבר רגיל! השאלה שלי היא שאם יכולים תסמינים אלה להופיע אחרי 3 ימים מההדבקה ב hiv ... ו לבירור: במין אוראלי התקוונתי ל מציצה ולא רק נשיקות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו