מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת איידסאלי27/08/2009
ניגשתי לקופת החולים לעשות בדיקת איידס לאחר שקיימתי מגע מיני לא בטוח יותר נכון מגע אורלי לא בטוח שכבנו עם קונדום אבל ירדתי לבחורה ללא הגנה וזו בחורה אקראית שהכרתי בבולגריה
לאחר המגע הופיעו אצלי סממנים שהתחילו להלחיץ אותי פריחה בפנים עקצוצים ברגליים כאבי ראש בחילות וחרדות נוראיות
לאחר חודשיים וקצת ניגשתי לבצע את בדיקת האיידס בקופת החולים כאשר כולי בחרדות ופחדים ברמה שבחיים לא הייתה לי שאלתי את האחות מתי מקבלים את התוצאות והיא אמרה לי שבועיים חזרתי לאחר שבועיים ויומיים קבעתי תור אצל הרופא והתברר לי שהרופא יצא לחופשה ארוכה והרופא המחליף אמר לי שהתוצאות מגיעים רק אחרי חודש הוא עשה עצמו מחפש אולי יש איזו מעטפה ואמר לי שאם יש חשש שאני אלך לבדיקה מהירה באחת ממרפאות האיידס יצאתי משם בהרגשה שמסבנים אותי והרופא המחליף יודע משהוא ולא רוצה לספר לי האם אני סתאם פארנויד או אולי מיקרים כאלו קורים?
אני בחרדות קשות מהבדיקה לא מצליח לישון בלילה לא אוכל המצב שלי על הפנים לא מצליח להרגע אני מרגיש שנדבקתי בנגיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות
ד''ר קרן אולשטיין-פופס28/08/2009אני לא יכולה להתייחס למה שקרה לך עם האופר כי אני לא מכירה אותו ולא יודעת מה היה בדיוק העניין שלו.
אני יכולה להגיד לך שבאוגוסט יש תמיד עיכובים בבדיקות ובקבלת התוצאות.
סביר להניח שהרופא באמת לא מצא את התשובה ולא שהוא ניסה לסבן אותך.
בכל מקרה, אם אתה כל כך חרד תיגש לבצע בדיקה מהירה באחד המרכזים, זה ירגיע אותך. חוץ מזה כבר התרחקת מהמגע בשבועיים נוספים - זה מגדיל את אמינות הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)