שאלה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת
    סהר
    29/08/2009

הוועד למלחמה באיידס טוען שההמלצה הגורפת כולל של משרד הבריאות עומדת על 8 שבועות וזה כולל גם מרווח ביטחון. גם באתר זה לאורך החודשים חזרו של פרק זמן זה.
    זאת אומרת שמי שקיבל שלילי כמוני לאחר 8 שבועות ויום ממגע מיני צריך להבדק בשנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר קרן אולשטיין-פופס
    29/08/2009

אני לא מכירה את ההמלצה הזו של הועד למלחמה באיידס, אבל אני אברר איתם על מה מבוססת ההמלצה הזו ונפרסם כאן בקרוב את ההמלצה הסופית שלנו.
    כמו שאמרתי קודם - הביטחון הוא קרוב ל -99% אחרי 8 שבועות, במיוחד עם הבדיקות החדשות שהן רגישות יותר, ולכן יש ביטחון גבוה מאד גם בבדיקות אחרי 8 שבועות.
    אני מבטיחה בכל מקרה לחזור כאן עם המלצה סופית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

סהר
    30/08/2009

זו גם המלצת ד"ר לורבר שעונה בפורום זה. בדקתי שבועים שלושה אחורה וגם היא ענתה שאין צורך לחכות יותר 3 חודשים ו-8 שבועות זה אמין לחלוטין. ע"פ זה פעלתי.
    לגביי הוועד זה מפורסם גם באתר הרשמי שלהם שאלייזה צריך להבדק לאחר חודשיים או 8 שבועות שזה אותו דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו