מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמיני hivשאדי31/08/2009
עשיתי מין אוראלי לא מוגן אני ירדתי לה והיא ירדה לי אחרי 3- 4 ימים התחלתי להרגיש עייפות, כאבים בגוף, ושיעול יבש ויצאו לי פטריות קטנות (לבנות) על קצה השפתיים... מצבי השתפר חוץ מהכאבים שבאים והולכים ועכשיו אחרי 12 ימים מהמגע הגרון כואב לי ויש לי נקודות לבנות בגרון ו בלוטות הלימפה בגרון נפוחות מהו הסיכוי שנדבקתי במחלה ואם זה לא hiv אזו וירוסים יכולים לעבור אחרי מגע מיני? אני מאוד מפחד וחי תקופה מאוד קשה בחיים שלי בגלל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנסה להרגיע למרות שאני חרדתי בעצמי
נילס אולגרסון31/08/2009כמו שכתבה לי הרופאה במין אוראלי הסיכויים להידבק הם נמוכים מאוד ואתה לא צריך להיות בפחד אתה יכול לעשות בדיקת קומבו שהיא אמינה מאוד החל משבועיים לאחר המגע ואולי תרגיע אותך רוב הרופאים בפורומים כתבו על הבדיקה הזאת דברים טובים (שתי הרופאות מהפורום הזה וכן הרופאים הקודמים שניהלו את הפורום הזה והרופא הקודם שניהל את פורום מחלות מין )אם תעשה חיפוש אם המילה קומבו בפורום הזה ובפורום מחלות מין תמצא את כל התשובות ותתרשם.
או שאתה יכול לעשות בדיקת אלייזה רגילה לאחר כחודשיים מהמגע שהיא קצת יותר אמינה מהקומבו (ככה ניתן להבין מכל התשובות של הרופאים)
ועצה נוספת תמיד בעיניין הזה תיקח את הייעוץ מרופאים בעלי התמחות במחלות זיהומיות אוטואמיוניות שמתעסקים עם זה ביומיום שלהם להם הידע העדכני ביותר כי יש גם רופאים שלא באים מהתחום הזה ספציפית כמו אורולוגים ורופאי נשים וכו' שבאים אם דעות של דרישות משרד הבריאות עוד משנות ה 80* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)