HIV בלוטות למיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HIV בלוטות למיפה
    אנונימי
    31/08/2009

שלום
    לפני כשלוש שנים הובחנתי כנשא HIV .
    בימים האחרונים התגלו מספר בלוטות לימפה באיזור הצוואר ומתחת לבית השחי (שכנראה קיימות שם כמה חודשים) .
    כמו כן ירדתי במשקל 8 קילו ואני סובל משילשולים ועייפות. פרט לכך החודש סבלתי מדלקת בכף הרגל, כאבי שרירים ופריחה אדומה ברגלים ( שנעלמת ומופיעה לאחר מאמץ)
    הרופא שלי לא ממש יודע את הסיבה להופעת הבלוטות ושלח אותי לבצע אולטרסאונד, ע"פ הממצאים ישנם כמה בלוטות לימפה באיזור בצוואר. השבוע הוא שלח אותי שוב לבצע אולטרסאונד באיזור הבטן.
    האם הוא בכיוון לגלות את הגורם להיווצרות הבלוטות?
    אני די תשוש ומרגיש כאב, לטענתו כרגע אין לתת אנטיביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HIV בלוטות למיפה

הוספת תגובה

• האם אתה מטופל בקוקטייל???

ד``ר מרגלית לורבר
    02/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטות לימפה HIV

אנונימי
    04/09/2009

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות חלק מהמחלה

ד``ר מרגלית לורבר
    06/09/2009

נשאות HIV שלוש שנים, ללא טיפול, ירידה במשקל ובלוטות מוגדלות - יכול להיות חלק ממחלת האיידס.
    מאידך, תמיד יכול להיות גם מצב רפואי אחר - חשוב שתפנה לרופא האיידס המטפל בך - הוא יידע לקבוע את הסיבה למצבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו