מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות ובדיקהאור01/09/2009
שלום לפני 16 ימים היה לי חשד שנידבקתי למרות שרופאים רבים אמרו לי שאין מה לדאוג, מה שחששתי כלל נשיקה צרפתית ואוננות ופחדתי שזרע של הפרטנר נגע קצת אחרי כמה שניות באיבר שלי אחרי שהוא גמר {הוא גמר לכיוון אחר לגמרי אבל פחדתי שהיד השניה נגעה, אני לא יודע בכלל אם הוא נשא אבל אני מאד זהיר ודואג}, בכל אפן, עברו 16 ימים ועשיתי היום בדיקת קומבו הרופא ממרפאת האיידס אמר שהבדיקה מראה שלילי, הבנתי שאני צריך לעשות עוד בדיקה עוד כמה שבועות אבל האם בדיקת הקומבו אמינה ברמה טובה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות בדיקת קומבו
ד``ר מרגלית לורבר02/09/2009רצוי לחזור שוב על הבדיקה - האמינות היא לאחר כשלושה שבועות בודאות גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבין
אור02/09/2009אני לא מבין כל אחד אומר משהו אחר רופא אחר אמר לי שהוודאות של הבדיקה קרבה ל 100% בטווח של שבועים עד שלושה בפרט, ולמה לחזור שוב על קומבו שהיא יקרה ולא אליזה אם כבר אחרי כמה שבועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות
אור02/09/20091.בתקופה שלפני הבדיקה לא אכלתי כמעט ורזיתי -32 קילו האם זה טבעי שכתוצאה מכך היו לי בצקות קטנות באיזור הלחיים ? {הם נעלמו עכשיו שחזרתי לאכול אז אני מסיק מכך שהם מזה..}
2.בקשר לבדיקת הקומבו שוב, המליצו לי עליה "בחום" ואמרו שהיא אפקטיבית ביותר בין שבועיים לשלושה, עשיתי אותה, אצל רופא אמין ומומחה, קיבלתי תוצאה שלילית, אז מה לעשות עכשיו? האם יש סיבה לחרדה? אי אפשר לשחק ככה בבנאדם שבחרדה וכל אחד זורק אותו לכיוון אחר וביחוד לא שהוא הרגיש הקלה לאחר בדיקה נוראית שכזו.
3.ועוד שאלה- האם הסיפור שציינתי בכלל בדרגת סיכון? אני אתמצת את החששות-
-נגיעה קלה של זרע באיבר המין שלי אם בכלל היה זרע על היד שלו אני לא זוכר אם הוא נגע באיבר שלו אחרי שגמר ואז חזר לאונן לי {לא היו לי פצעים על האיבר ובשלב מסוימם הבן זוג ירק על היד שלו כדי להשתמש ברוק כחומר סיכה, לכן אני חושב שבאמת לא היו לו נוזלים על היד}
-נשיקה צרפתית די ארוכה, לא היה שם דם שזרם או פצעים פתוחים אצלי.
זהו בעיקרון אלה הדברים שחששתי לגביהם בתקרית הזו, לא היה שום חדירה או מין אוראלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אור
נילס אולגרסון02/09/2009יש אפשרות חיפוש בפורום זה למעלה תרשום שם קומבו ותראה המון תשובות לשאלה שלך כמספר הרופאים מספר הדיעות וכולן נכונות ותלויות בהמון דברים שאין לנו שליטה עליהן כמו סוג ערכת הבדיקה והרגישות שלה ( קיימים היום כמה סוגים ודורות של הבדיקות האלו) הזמן של כל נבדק מהמגע וכו' באמת אני ממליץ לך לעשות זאת (מרוב חרדה אני אישית עשיתי זאת אולי 30 פעם התשובות לא משתנות יותר מידי מאחת לשניה)
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)