לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה
    דנה
    03/09/2009

יש לי ידיד שבזמן חולשה הייתי אצלו והתחלנו להתקדם עד השלב שבו שנינו היינו ללא תחתונים והוא נכנס בערך חצי דרך בערך פעמיים, בלי לגמור.. מיד אחרי זה נלחצתי ועזבתי.. הוא טס לחול עכשיו ואין לי איך להשיג אותו..
    עד כמה אני צריכה לדאוג..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה

הוספת תגובה

• סכנת הדבקה

ד``ר מרגלית לורבר
    03/09/2009

לא צריך שתהיה פליטה כדי להדבק.
    מגע בין אברי המין ללא קונדום עלול להיות מקור להדבקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה

דנה
    04/09/2009

אני יודעת, אני ממש מפחדת.. אני שוקלת לעשות בדיקת קומבו ביום שני הקרוב שימלאו 12 ימים לאחר האירוע... האם זה מספיק..? אני פשוט צריכה להגיע לאיכילוב בשביל זה בלי שום מרשם או משהו כזה נכון?
    ותוכלי להגיד לי עד כמה הסיכון הוא גדול.. אני כל כך מצטערת שתפסתי את עצמי בידיים דקה מאוחר מדי.. אני לא מצליחה לחשוב על משהו מלבד זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קומבו

ד``ר מרגלית לורבר
    04/09/2009

עדיף לחכות עד שבועיים לפחות מהאירוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו